Merge la ea, o saluta resectuos, ii vorbeste politicos, ii spune ca o place si o intreaba daca vrea sa fie prietena lui si sa iasa cu el la o prajitura.
Ce face un baiat sau ce face un barbat? Un baiat ii da like uri la povestile de pe insta si o intreaba prin mesaje daca are gagic. Un barbat nu are nevoie de o tastatura ca sa poarte o conversatie cu o femeie.
Pai ti-am zis. Un baiat de regula fara tastatura nu agata nimic.
Dacă ii place in sensul că se simte atras sexual de ea dar nu doreste o relație serioasă, atunci incearcă să o manipuleze se accepte să facă sex cu el. Dacă ii place și vrea să aibă o familie, atuci incepe o relație in vederea căsătoriei și se insoară cu ea.
Pentru cat mai multe raspunsuri ar fi fost necesare cat mai multe detalii? Daca vorbim de adolescenti, fie isi arata interesul petrecand timp pe langa ea, glumind si razand la randul lui, acordand interes vorbelor pe care le spune etc. fie o priveste de la distanta, in tacere.
Intru in vorba, de obicei arunc o mica gluma inainte sa nu para interactiunea ciudata dupa care ii aflu numele, indiferent cat de defensiva ar parea o persoana oricine iti spune numele, dupa ce am "spart gheata" adresandu-ma primul urmatoarea interactiune va fi normala, deja am vorbit odata, am facut cunostinta, totul decurge mai usor, nu propun nimic de la prima interactiune sa para ca am iesit "la agatat", daca am facut cunostinta vorbesc vreo 2-3 zile cu persoana respectiva inainte sa propun o iesire, nu trebuie mult timp pierdut si vorbit prin mesajele cu saptamanile, e vorba de simtit, daca sunt placut de persoana respectiva imi va da de inteles din primele zile prin reactile ei si pot propune o intalnire.