Am patit si eu asa ceva cu o fata. doar ca era la o petrecere si eram cam luat de val (si mi se parea cea mai buna dintre toate. si uite asa mi-a ramas in cap si era ceva gen "mi-a dat lumea peste cap" si am facut asa incat sa stau cu ea. dar dupa 3-4 luni m-am cam trezit si am realizat ca nu e prea speciala, am pus punct si am ramas prieteni. Tu esti sigura ca il iubesti si il vezi ca pe toti ceilelti sau e doar faptul ca te-ai obisnuit cu el + ca majoritatea fetelor isi imagineaza viata alaturi de X si in astfel de momente iti ingreuneaza situatia.
daca ai nevoie de vreun sfat ma poti cauta pe privat.
Ce te deranjeaza de fapt? Ca te-ai inselat tu crezindu-l special, sau ca in realitate e la fel de banal ca ceilalti?
Accepţi realitatea şi te obişnuieşti cu ideea.O să fii mai realistă pe viitor şi nu-ţi vei mai face iluzii mari. Aşteptările tale probabil o să fie limitate.
Dar, cu toate astea, probabil vei continua să-l iubeşti.
Acceptă-l aşa cum e.Fiecare persoană e specială în felul ei.Trebuie doar să găseşti acel ceva care îl face diferit, deosebit!
Pai atunci cand o s-o vad pe persoana iubita "la fel ca pe ceilalti"inseamna ca nu mai sunt indragostit de ea.