Cand sunteti singuri incepe sa vorbesti cu ea despre chestii comune si cand simti ca este momentul nu ezita si spune-i. Multa bafta! :*
Pai fiind fata, dupa parerea mea trebuie sa o faci sa se simta in largul ei langa tine, sa gasiti chesti comune despre care sa vb sau sa va amzati, iar apoi totul vine de la sine. multa bafta
Foarte simplu. Nu ii spui. Mai bine ii dai de inteles un timp si dupa aceea iti joci cartea. Adica hai sa iti explic metoda mea... Vorbesti cu ea flirtezi tot timpul si gasesti subiecte comune cat mai multe apoi o chemi la un suc (platesti tu la urma) sau la o plimbare in parc numai voi doi unde va asezati undeva comod si povestiti joaca-te cu ea si incearca sa aflii cat mai multe dar nu fii prea insistent sau sufocant fii tu insuti relaxat si tot timpul destinde atmosfera cu cate o gluma buna flirteaza mult cu ea iar cand prinzi momentul apropie-te tot mai mult de ea si incearca sa o saruti daca raspunde pozitiv inseamna ca si ea vrea mai mult iar daca te respinge mai ai o sansa nu te lasa asa usor cere-ti scuze spune-i ca te-a luat valul si cand esti cu ea parca nu esti tu, ca nu sti ce ti-a facut de te-a vrajit in halu asta si ca vrei ca intre voi sa fie ceva mai mult decat o simpla prietenie. Fii spontan ia-ti textele cu tine si vrajeste-o. Bafta la agatat si fii inteligent si "smecher" sigur o sa reusesti nu-i asa greu.
Nu vreau sa stau cu nici una de ce sa-mi pierd timpul si nervi cu toate ipocritele si falsele, vreau sa stau cu mine insumi toata viata mea
Fi tu mane daca te place te place asa incearca sa glumiti sa va apropriati si cand momentul e oportun si esti sigur i marturisesti sentimentele nu te grabi timp ai succes
Intru in conversatie cu ea sa ma conving eu insumi ca vreau sa imi fie in preajma.acum ma folosesc de facebook messenger si altele pentru ca e mai simplu, inainte o abordam direct. dupa, daca ne intelegem ok o invit afara.plain and simple.nu inteleg de ce e atat de mult tam-tam pe tema asta...
Tie iti trebuie formula pentru asa ceva? Ai grija macar sa inveti tot de pe carnetele ca poate nu-ti dai seama cand esti combinat si cand nu, atunci e jale cu "j" mare.
Fii un "gentleman" adaptat la timpurile pe care le traim. Daca ai o atractie fata de fata respectiva, incearca nu fii unul ca toti ceilalti... vreau sa spun, sa incerci sa te apropi de ea, ca un prieten, cu sfaturi, sa o ajuti daca are nevoie de ceva..cu asta vei avea de castigat. Vorbeste'i frumos, si nu fii direct pentru inceput, daca vei reusi sa o cuceresti, vei simti asta, iar atunci... intreab-o good luck boy
Bună.
Fii drăguţ, comunicativ, amabil, sociabil şi prietenos iar restul va veni de la sine.
Succes!
In primul eu nu team jignit, pe TPU oricine se poate exprima liber atata timp cat nu jigneste pe nimeni eu n-am jignit pe nimeni am folosit un limbaj civilizat, nu sunt frustrat ca nu am am spus adevarul nu am nevoie de femei care e problema ta in acest caz? inseamna ca toti baieti singuri sunt frustrati si bonavi mintal, incredibil ce aiureli poti scrie
Yahoo965 întreabă: