| AnonimAcum a întrebat:

Ce faci cand ai o iubita si nu este genul care sa isi exprime prea mult sentimentele, e genul care iubeste dar nu prea arata sau spune si tu simti nevoia de niste cuvinte frumoase si bagare in seama?

Răspuns Câştigător
| MaDaMadalina18 a răspuns:

Exact in situatia asta se afla iubitul meu cu mine (si eu iubesc, dar nu prea imi exprim sentimentele)

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa-i spui ce simti si ca ai vrea la randul tau sa primesti aceeasi afectiune, nu trebuie sa se supere (nu te astepta la schimbari radicale din prima laughing ) Ea daca te iubeste si tine la tine, o sa-si dea seama si cu timpul o sa se schimbe.

18 răspunsuri:
| AnonimAcum explică (pentru MaDaMadalina18):

Merci mult! Face multe pentru mine, dar simt si eu nevoia sa imi spuna si mie ceva frumos, sa ma simt si eu iubit. Doare cateodata si chiar tare... Cum puteti fi asa?

| LiviuBz93 a răspuns (pentru AnonimAcum):

In aceeasi situatie sunt cu iubita mealaughingnu ii spune nimic...de ex nu spune ca ma iubeste dar simt! big grin

| AnonimAcum explică (pentru LiviuBz93):

Ce sa fac? ce sa ii zic? Totusi imi e frica sa nu se supere dupa...

| LiviuBz93 a răspuns (pentru AnonimAcum):

Pai tocmai! nu ii spune nimic ca se suparawinking frate imbratisati va sarutati va si vei simti atunci de la ea iubirewinking

| LoveSleep a răspuns:

Io' te iubesc ma!
Cu fire!

| AnonimAcum explică (pentru LoveSleep):

Daca ai sti cine sunt... laughing))
Ne stim doar ca asta e un cont pentru a pune intrebari laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru AnonimAcum):

Mami, tu esti?

Da. eu sunt! Numai ca am morcov in fata rolling on the floor)

Aha, te stiu!
Bine, ma dau batut.
Cine mortii ma-ti esti?

Ce mai faci, gabore smug

| MaDaMadalina18 a răspuns (pentru AnonimAcum):

Sunt tot felul de fete. nu facem cu rea intentie, mai ales daca iubim o persoana. eu zic sa-i spui, nu cred ca se supara. si daca e asa, o sa fie pe moment, dupa o sa se gandeasca la ce i-ai zis.

| AnonimAcum explică (pentru MaDaMadalina18):

Multumesc mult!

Apreciez ca ai scris corect cand m-ai injurat laughing))
Apropo sunt tactu ma!

Da și mie 5 lei mâncațaș' gura.

| Atlas33 a răspuns (pentru MaDaMadalina18):

Nu te poti bucura fara sa zambesti, tot asa cum nu poti plange fara a lacrima.Inainte de a indrepta spre cineva sentimente de bunatate si iubire, ar fi bine sa fim sinceri. Nu poti iubi fara a exprima, transmite, scrie sau mima. nu va amagiti

Du-te dracu de tigan! laughing
A iesit rasistul din mine laughing))

Ia-ma usor ca am avut orgasm cand am citit raspunsul lui Atlas.

| Wøodenpints a răspuns:

Te duci la curve.
Dai un ban, da o oră tu ești boss-ul și în centrul atenției.

| RAY a răspuns:

Care fata iubeste cu adevarat? face si ea misto de tine, mai tarziu imi vei da dreptate, bafta multa, cica nu isi poate exprima eterna iubire de doi lei care o simte o fata