De ce trebuie să îți faci griji neapărat despre ceea ce crede sau place sexul opus? Nu te complaci cu nimeni, până nu îți găsești ceea ce ai nevoie și dacă nu este nimeni pentru tine, ramai singur. O femeie chiar s-a căsătorit cu propria persoană. Unde e problema in a fi celibatar? Mai rău e sa te simți singur lângă cineva, sa nu fie persoana potrivită etc. Ai mai putina bătaie de cap, faci ce vrei, când vrei.
Împlinește-te pe plan profesional, roagă-te să rămâi sănătos pentru că asta este mai important. In ziua de azi oricum totul e aiurea, haotic. Preferi să ai pe cineva lângă tine doar pentru că au alții și tu nu și să trăiești ceva ce nu e autentic? Câteodată a fi singur e mai bine. Fiecare simte si percepe lumea diferit.
Da, Ray. Ți-am mai spus că tu nu arăți urât și uneori ține totul și de atitudine. Fii mai hotărât și mai sigur pe tine! Fetele iubesc asta. Bine, ele iubesc și banii dar asta este partea a doua
Zoeyy nu iubeste banii, ca i am promis o vacanta in Vaslui, dar m-a refuzat, incredibil asa ceva, ai stat vreodata cu un baiat sa nu fi singura?
Ia o de nevastă
Nu am făcut asta și nici nu o sa fac. Am pisica, nu am cum să mă simt singura.
))))))))))) daca nu vrea luna de miere acolo nici vorba, frumoasa pisicuta
Frumos raspuns a dat Golden,pacat ca nu am putut sa-l votez.
Cand nu ma place o tipa, renunt definitiv la ea, nu o mai contactez niciodata - de ce as face-o, daca amic nu pot sa fiu cu ea? din moment ce imi place si o vreau inseamna ca nu sunt interesat sa o am ca amica.
Si nu, nu o sa fac niciodata asta, mai bine singur decat cu o femeie ce nu o vreau in totalitate.
După cum știi am fost însurat vreo câteva luni de zile și mi-a ajuns. Crede-mă, e cea mai ciudată și groaznică situație să fi cu cineva cu care nu te potrivești. Mai bine singur. Muuuuult mai bine singur.
E o lecție pe care am învățat-o. Acum sunt cu cine vreau și cu cine îmi place, când vreau, fac ce vreau și nu mă freacă nimeni la cap. Până nu ai parte de rău, nu simți și nu apreciezi binele.
Nu toate fetele/femeile din lumea asta sunt chitite să se cupleze, să aibă o relație. Foarte multe doar își trăiesc viața și se bucură de ea. Așa și eu.
Offtopicărerea mea este că ai cam înnebunit cu întrebările astea.
ontopic:O persoana simte atunci când te vede pentru prima dată daca simte atracție pentru tine sau nu, de ceea daca nu va simți avea atracție pencare ai simtit-o tu când ai văzut-o trbe sa te duci la ea sa i arăți cine ești și ce caracter ai, Atuncia va fi atras/a de altceva la tine (caracter/comportament/etc)și atracția fizică va începe cu timpul când te va vedea.
Am pus si eu cateva, de mult nu am pus nu exagera, la ce intrebarii sunt aici a mea e ok https://www.youtube.com/watch?v=TUWjLcCK3GY
Nu cred ca are rost sa te complaci intr o relatie fara sentimente. Dar poti sa incerci sa cunosti mai bine o persoana pentru ca poate sa nu ti placa din prima. Am o prietena care la inceput spunea ca nu i place deloc un tip dar deloc, apoi s-a indragostit de el si s au casatorit. Aceasta prietena mereu ma incurajeaza cand ma place un tip pe care eu nu il plac sa ma intalnesc de mai multe ori ca poate se schimba situatia. In schimb mi s-a intamplat sa ma atraga cineva despre care alte prietene nu intelegeau ce vad la el sau altadata sa nu mi inspire mare lucru prima data un tip adica sa incepem ca amici si apoi sa vina si sentimente mai puternice. Ai dreptate atractia este ceva involuntar dar de unde stim ca nu apare dupa mai multe intalniri?
Trebuie sã fi atent fetele te aleg pe tine, involuntar subconstient incearcã sa te facã pe tine sa le alegi. Nu ai cum sa faci o fata sa te placã daca ea nu simte nimic.
Sunt 3 tipuri cele care te plac foarte mult, cele care nu sunt sigure si ori se lasa mai greu sau te baga in friendzone si mai sunt cele care nu vor nimic de la tine.
Mutubal întreabă: