O saltea pe malul marii, persoana pe care o iubesc, valurile sa imi ofere un sunet placut iar restul sa vina de la sine ..hmmm
Eu + Micata = Bani Cum? Imi deschid un bordel si o tin pe micata ca tar*a si scot bani :X Zi ca nu's genial
Hahaha ( LocKeEeD ) sugel vezi poate o iau pe mama ta direct in carici ieri am zburat cu cine teo **** cu parasuta nebunule ce zici cant si eu ceva in mata cu P**a mea sugel si nu mai comenta aiurea
Ggg...nu stiu daca o nimeresc pe asta
dar mi-ar placea o noapte de dragoste cu sampanie si capsuni pe malul marii (baiatul sa fie sexxyy neaparat
Eu in casa si bate o fata in geam la 2 noaptea. Nu era nimeni acasa. Ma duc sa vad cine e. Deschid usa si ea sare pe mine, ma arunca pe pat si...(de aici iti poti imaniga)
Se rezolva am luat sampania, capsunii si am inchiriat o casa pe malul marii.
Mai trebuie doar sa imi spui unde stai sa vin sa te iau si gata.
Sa fiu singur acasa cu 2 fetite voluptoase))).Sa am 1 kill de iarba foite si tot tacamu, niste tarie buna, rap in urechi si povestea poate continua.
Nu stiu visez sa vin la tine acasa, si sa face ma am2 dragoste in dus si cand plec sa zici, Hey trebuie sa-ti dau funda pe TPU!
Sincer, nu prea am fantezii. Totul e perfect when we're having sex.
Dar daca tot e vorba de fantezii, o tipa a zis ca ar vrea sa o faca iarna, in zapada... ceea ce e STUPID pentru mine. Fiind frig, tipului poate nici nu i se scoala si in plus, poate sa raceasca sau sa o ia o gripa de nu se vede. Dar ma rog, fiecare cu fanteziile
In lift cu o persoana pe care o cunosc doar din vedere. In padure. Sex in grup.
HappynewCenusa întreabă: