Pe nici una.prima fata probabil e la varsta cand crede ca orice i se cuvine si se bucura de viata, si mie asta mi se pare o chestie perfect normala [sa te bucuri de viata], chiar daca intr'un alt mod. oricum genul de fata, prima, il intalnesti din ce in ce mai des, iar pe a doua o consider o fata care se bucura de relatsia sa cu prietenul ei.
p. s pentru a 2'a e valabila atat timp cat fata nu are 11 ani si gagicasu' 20
Nici pe una, nici pe cealalta.
Prima si ce daca umbla din floare in floare? Atunci cand o sa gaseasca omul potrivit, o sa se opreasca.Chiar si mama mea avea 'relatii' din astea cand era tanara, abia daca ii saruta pe aia, iar daca nu-i convenea ce-i cu el, gata. L-a intalnit pe tata si s-a casatorit, virgina fiind si sunt casatoriti de 18 ani. Ei?
In plus, ce treaba are restul lumii? Important e sa fiu fericit/a, fara sa-i afectez negativ pe ceilalti insa.
Pe prima o consider o pitipoanca aiurita
a doua e o fata normala.
niciuna nu este curva.
si scuze ca mi-am permis sa raspund desi sunt fata.
Nici una... prima se va opri cand va gasi pe cineva potrivit. Iar a 2a e o fata normala.Acum depinde de varsta.
) Bine zis Paul tata! Parerea mea e ca prima e o curva "morala"(asa ca parlamentarii) dat fiind faptul ca nu are relatii sexuale, dar ii place sa bage limba in gatul a 100 de baieti, pana la urma va face si sex no problem. a doua... a doua e ok.
Pai... Prima este un inceput de centura A doua este normal. Odata ce face sex cu prietenul ei este normal Dar prima... Poate sa faca si sex oral sau anal si tot este virgina
In primul rand ce intelegi tu prin cuvintul curva
curva =reperezinta fata aceea usoara, disparata, distrusa care se culca cu baietii pentru bani sau din simplul fapt ca are pofte
pitipoancele =sunt fetele cu fite care se dau mari, mai intra aici si categoria cu batausele ( tot fite sunt si alea ...de exp" am batut-o paia sunt tare, care e urmatoarea" ma rog ceva in genu) si cele care schimba baieti in fiecare saptamana, laudandu-se cu asta bineinteles
la a doua partea depinde de vasrta daca este peste 18 este ok are voie daca este cu prietenul)
dar mai mica nu...
chiar nu pot sa le inteleg pe unele : de ce se grabesc asa?
pff se distrug de mici iar aceste prostii pe care le fac n-or sa se uite si n-or sa treaca niciodata.
Sunt sigur ca cea a 2-a esti tu Niciuna nu este curva. Prima este mai rebela si incearca pana isi gaseste unu potrivit, ca ceilalti nu o atrage destul de mult si a 2-a inseamna ca si-a gasit pe cine trebuia... funda?
Nici una nici alta. Curva= femeie care ia bani pentru serviciile sexuale oferite
Iar variantele tale de mai sus prima e o fata careia ii place sa fie in centrul atentiei si ii place sa-si bata joc de baieti sau cauta iubitul perfect si nu-l gaseste.
Iar varianta 2 este o fata care se implica intr-o relatie de lunga durata si are relatii sexuale crezand ca asa poate tine o relatie dar uneori nici asta nu mai poate tine un baiat langa tine.
Curva e persoana care ia bani pentru favoruri sexuale. Deci niciuna din ele.
Nu-s baiat dar nu ma pot abtineprima descrie, pentru ca daca asa a inecput asa o sa continue, adica cand nu o sa mai fie virgina tot asa o sa schimbe baietii
Mutubal întreabă: