Depinde de caracterul baiatului. Unora le plac fetele sofisticate cu gusturi foarte speciale, care se imbraca la patru ace si care de obicei detin controlul.Altora le place o simpla ' partenera' adica o fata in care sa se regaseasca ei insisi, care sa se simta foarte bine in compania baietilor.Altii prefera o categorie de fete pe care eu as numi'o ' pisicuta sexy'. Acesti baieti cauta fete ' neajutorate', carora le'ar putea fi ca un parinte. Fete care ii face pe ei sa creada ca detin controlul, ca sunt superiori.Intr-un fel..ca un tatic. Oricum, sa nu te increzi niciodata in cei care spun ca baietii prefera fetele ' blonde si proaste '. Priveste in jur : baietilor le plac fetele destepte, usuratice, pline de convingeri.Sau grasune, amuzante, blonde si independente. Unora le plac baietoase si neinfricate-ori foarte talentate.Dar mai ales, baietilor le plac fetele care se lasa placute. Sper ca ti-am fost de ajutor.Astept o fundita!:*
Majoritatea baietilor doresc fete:
frumoase
inteligente
distractive
glumete
care sa aiba voie sa stea prin oras
iubitoare
care sa nu stea de vorba despre invatatura prea mult
ex.:sta 2 ore sa spuna ecuatii matematice
sa aiba facebook
tahoo mail
telefon
si cam atat
daca mai imi aduc aminte de ceva mai zic
Noi baietii preferam fete sincere...si frumoase.dar mai ales sa fie sincere si inteligente. Nu sa fie cea mai frumoasa din liceu si sa fie proasta bata..Sinceritatea si increderea sunt baza unei relatii de durata... Sper ca te-am ajutat
Gusturile difera in functie de baiat. Unii prefera fetele cuminti, altii prefera fetele obraznice. Insa fiecare isi are perechea lui, asta insemnand ca baietilor (la modul general) le plac toate fetele.
In general baietii din ziua de azi prefera fetele sexy, destepte, amuzante si sincere.Acum depinde de baiat. unii prefera fetele sexy obraznice etc si alti fete cuminti deste s.a.m.d
Sa nu ne tina "in lesa" fara obsesii fata de noi si frumoase baietii prefera sa fie mai liberi
Sincera,serioasa,hotarata,fizic placuta, glumeata, vorbareata, sa-i placa invataura si cartea, sa fie cuminte, stiu ca nu exista visez si eu e gratis
Eu unul ador fetele cu capu pe umar care stiu ce vor, care nu se lasa influentate de nimeni, care atunci cand vorbesc cu cineva stiu sa-si impuna punctul de vedere, care stiu cand sa se mai copilareasca din cand in cand, sa fie sincera si sa fie iubareata.
Mie imi plac fete frumoase nu cu cosuri si sa fie formata cred ca sti la ce bat.Si glumete si upic inteligente si sa fie cuminti.)
Eu cel putin prefer fetele care au simtul umorului si care sunt deschise spre orice subiect prefer sa fie mai rea dee felul ei si sa fie mai scunda ca si mine! Si mi-am gasit acea fata si nu o voii lasa pentru nimic!
Fetele inteligente, care cauta pe TPU daca a mai fost pusa intrebarea inainte s-o posteze. Si da, a mai fost pusa intrebarea de 1000 de ori. Aproape o data pe zi. Foloseste functia de cautare. Scrie clar "Caută întrebări sau răspunsuri".
Baieti prefera fetele care sunt:glumete, frumoase, cat de cat inteligente, care se lasa greu
anonim_4396 întreabă:
DianaSerban întreabă: