anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de fete prefera baietii? as dori ca sa raspunda baietii daca se poate. Funda la cea mai complet raspuns

Răspuns Câştigător
| mrslove a răspuns:

Depinde de caracterul baiatului. Unora le plac fetele sofisticate cu gusturi foarte speciale, care se imbraca la patru ace si care de obicei detin controlul.Altora le place o simpla ' partenera' adica o fata in care sa se regaseasca ei insisi, care sa se simta foarte bine in compania baietilor.Altii prefera o categorie de fete pe care eu as numi'o ' pisicuta sexy'. Acesti baieti cauta fete ' neajutorate', carora le'ar putea fi ca un parinte. Fete care ii face pe ei sa creada ca detin controlul, ca sunt superiori.Intr-un fel..ca un tatic. Oricum, sa nu te increzi niciodata in cei care spun ca baietii prefera fetele ' blonde si proaste '. Priveste in jur : baietilor le plac fetele destepte, usuratice, pline de convingeri.Sau grasune, amuzante, blonde si independente. Unora le plac baietoase si neinfricate-ori foarte talentate.Dar mai ales, baietilor le plac fetele care se lasa placute. Sper ca ti-am fost de ajutor.Astept o fundita!:*

25 răspunsuri:
| Smekerutzul a răspuns:

Majoritatea baietilor doresc fete:
frumoase
inteligente
distractive
glumete
care sa aiba voie sa stea prin oras
iubitoare
care sa nu stea de vorba despre invatatura prea mult
ex.:sta 2 ore sa spuna ecuatii matematice
sa aiba facebook
tahoo mail
telefon
si cam atat
daca mai imi aduc aminte de ceva mai zic

| RazvaN_3529 a răspuns:

Noi baietii preferam fete sincere...si frumoase.dar mai ales sa fie sincere si inteligente. Nu sa fie cea mai frumoasa din liceu si sa fie proasta bata..Sinceritatea si increderea sunt baza unei relatii de duratawinking... Sper ca te-am ajutat

| neutrino a răspuns:

" De cate feluri "sunt fetele?

| LeontinAndrei a răspuns:

Gusturile difera in functie de baiat. Unii prefera fetele cuminti, altii prefera fetele obraznice. Insa fiecare isi are perechea lui, asta insemnand ca baietilor (la modul general) le plac toate fetele.

| theQuest a răspuns:

In general baietii din ziua de azi prefera fetele sexy, destepte, amuzante si sincere.Acum depinde de baiat. unii prefera fetele sexy obraznice etc si alti fete cuminti deste s.a.m.d

| bigstefan a răspuns:

Sa nu ne tina "in lesa" fara obsesii fata de noi si frumoase baietii prefera sa fie mai liberi

| RAY a răspuns:

Sincera,serioasa,hotarata,fizic placuta, glumeata, vorbareata, sa-i placa invataura si cartea, sa fie cuminte, stiu ca nu exista visez si eu e gratis

| DaniAdrian a răspuns:

Eu unul ador fetele cu capu pe umar care stiu ce vor, care nu se lasa influentate de nimeni, care atunci cand vorbesc cu cineva stiu sa-si impuna punctul de vedere, care stiu cand sa se mai copilareasca din cand in cand, sa fie sincera si sa fie iubareata.

| GeorgeRazvan1 a răspuns:

Mie imi plac fete frumoase nu cu cosuri si sa fie formata cred ca sti la ce bat.Si glumete si upic inteligente si sa fie cuminti.laughing)

| Dek a răspuns:

Eu cel putin prefer fetele care au simtul umorului si care sunt deschise spre orice subiect prefer sa fie mai rea dee felul ei si sa fie mai scunda ca si mine! happy Si mi-am gasit acea fata si nu o voii lasa pentru nimic! happy

| Neinteresantul a răspuns:

Fetele inteligente, care cauta pe TPU daca a mai fost pusa intrebarea inainte s-o posteze. Si da, a mai fost pusa intrebarea de 1000 de ori. Aproape o data pe zi. Foloseste functia de cautare. Scrie clar "Caută întrebări sau răspunsuri".

| B3b3Bo55 a răspuns:

Pai tu ce fel de fata esti confused?

| Parazit93 a răspuns:

Fete ca tinewinking

| alex12hot a răspuns:

Baieti prefera fetele care sunt:glumete, frumoase, cat de cat inteligente, care se lasa greu

| Maa04 a răspuns (pentru RAY):

Cine ti-a zis ca nu exista?

| Maa04 a răspuns (pentru Parazit93):

De unde stii cum sunt eulaughing?

| Maa04 a răspuns (pentru B3b3Bo55):

Pai sunt o fata normala cu calitati si defecte.Imi place sa-mi traiesc viata la maximum dar in acelasi timp stiu sa ma mentin cu picioarele pe pamant.Sunt glumeata si cu un simt al umorului dezvoltat, vorbareata, sincera, educata, emotiva si lista poate continua.

| RAY a răspuns (pentru Maa04):

M-am referit ca inca cunoscut asa fete, nu cred pana nu vad

Sunt fete cum ai spus tu.o sa le descoperitongue

Tu esti asa?

| B3b3Bo55 a răspuns (pentru Maa04):

Aha pai. pentru mine esti P3rf3cta :*:* ai putea sa lasi un id cv eu stiu thinking smug

Pai am si eu ca toti ceilalti calitati si defecte, nimeni nu e perfect.In general sunt genu de fata cuminte, amuzanta, emotiva, vorbareata, sincera etc.big grin

| Maa04 a răspuns (pentru B3b3Bo55):

Sa vad, pot...crazy_girll_4ever.Uite ca am pututhee hee

Cu toti avem defecte

Mda

Întrebări similare