| BogdanitzzaAnneMarrie a întrebat:

Ce fel de fete prefera baietii din zilele de azi?
Nu stiu,la mine in clasa cele populare au cei mai multi admiratori.
Eu sunt genul de fata mai cuminte, dar vad ca toti baietii vorbesc de mine (partea rea).
Nu inteleg ce au ele? Ce nu avem noi, astea mai cuminti?
De 2 ani de cand sunt in clasa asta..Nu mi-am facut niciun prieten..Nu stiu ce-ar trebui sa fac..Sa ma schimb?
Funda pentru cel mai bun raspuns!
(Daca raspunsurile voastre sunt de genul "Esti proasta, de ce te schimbi?" sau asa ceva..Mai bine tineti-va pliscurile, ok?)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca unul dintre motivele pentru care ne place unul sau altul este originalitatea fiecaruia. Sau ma rog, cel putin asa vad eu lucrurile.Sa incerci a copia pe cineva doar pentru ca ti se pare ca acela este mai bagat in seama nu e OK. Fii tu insati, sa te placa cine te-o place asa cum esti ca sa nu mai zic ca pe de alta parte este mai fain sa ai stilul tau propriu. Hai te pup! Bafta!

10 răspunsuri:
| AvaAvram a răspuns:

Eu zic sa ramai asa cum esti pentru ca un baiat ar trabui sa te placa asa cum esti, nu cum vor alti. Sper ca te-am ajutat. happy

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ce vrei sa intelegem noi? Ca esti in calduri si vrei sa te schimbi din cauza asta? Tu te auzi? (sau mai exact, te citesti?)

| LoriLoL a răspuns:

Sa fim realisti atitudinea asta este doar pentru o varsta.nebunia si faptul de a fi in centrul atentiei.dar tu nu trebuie sa te conformezi lor, sa adopti aceeasi atitudine pentru ca cu siguranta o sa se vada ca nu te comporti natural, si n-o sa dea bine.fii tu insati!

| BogdanitzzaAnneMarrie explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Mda.Dupa cum vezi..Shut up! Ok? Sau mai pe intelesul tau tineti pliscul!
Paa

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru BogdanitzzaAnneMarrie):

Foarte matur. Uite o idee cu ce ai putea schimba : atitudinea de copchila razgaiata.

Mda.Uite cine vorbeste. Uite, pana la urma site-ul asta e sa pui intrebari..Si oricum, n-am chef sa ma pun la mintea ta!
P.S.: Cand eram in clasa a-2-a..Cuvantul "copchila" stiam ca se scrie "copila"
In fine..Pa pa!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru BogdanitzzaAnneMarrie):

Mi-ai dat maxim, sa moara Jean laughing

Sa moara Jean..Dap..Eu sunt "copchilul" razgaiat!
Ma mir cum unii oameni se mai duc la acea cladire numita "scoala".

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Fetele feminine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă băieții sunt în limbă după astfel de dudui nu înseamnă că au și o urmă de respect pentru ele. Dar fie, desfă cracii și have fun.