Sex-appeal-ul nu se masoara in functie de culoarea parului. deci asta nu inseamna ca blondele sunt super-sexy iar brunetele sunt terne. in nici un caz. cunosc o gramada de brunete sexy si o gramada de blonde "sterse".
numai superficialii vor considera sexy o femeie care are sanii la vedere, buricul la vedere, picioarele la vedere.asta nu e sexy.sexy e cand fata poarta o bluza larguta, cu maneca lunga si cu un umar gol.asta inseamna "sexy". cand vezi doar putin si te gandesti "oare ce o mai fi?!".
totusi, numai superficialii vor spune ca o femeie este sexy prin fizicul ei. oamenii cu minte vor spune ca o femeie este sexy prin atitudinea ei, prin caracter si prin comportament.
asa ca nu e nevoie sa te dezbraci ca sa fii sexy: poti sa fii foarte imbracata dar sa ai o atitudine pozitiva care sa denote sex-appeal.
Inainte imi placeau mult blondele, depinde nu conteaza de ce par au si culoare chiar si o negreasa poate fi sexy, totul depinde cum se ingrijeste si cum se aranjeaza, orice detaliu conteaza.
Depinde cu ce culoare le sta cel mai bine . Fiecare este sexy in felul ei .
Buna! mi se pare o prostie sa zici ca o fata e sexy doar daca e satena, blonda, bruneta sau roscata.fiecare fata este sexy in felul ei.depinde de cum exprima aceasta abilitate.intr-adevar,nu toate fetele sunt sexy... dar sa zici ca o fata e sexy doar ca e satena, blonda, bruneta sau roscata mi se pare ceva care nu prea are sens
Nu conteaza. Poate sa iti placa blondele, si sa fie o bruneta care le da clasa la toate blondele...pana la urma tine de personalitate, increderea in sine, etc. Totusi eu consider ca o bruneta poate fi mai senzuala(focoasa) decat o blonda, care mi se pare mai pisicoasa...
Eu zic ca nu prea conteaza culoarea parului.Toate pot fi sexi, dar daca vrei sa mergi la sigur, cred ca blondele impresioneaza la prima vedere.
Toate depinde cum se poarta, cum se imbraca, etc pentru a fi sexy.
Nu este neaparat sa fie o fata sexy, poate fi draguta, poate fi simpatica si daca chiar ii place la un baiat de o fata, acela o va considera sexy, draguta, simpatica, etc in aproape orice situatie.
Banuiesc ca ai 15 ani si incerci sa impresionezi un baiat iti urez succes, dar nu uita ca orice fata este unica si nimanui nu-i plac copiile
Sers
Cam faci discriminari roscatele unde sunt?
Frumusetea unei fete (femei) este relativa, nu poti caracteriza o femeie dupa culoare parului.
Daca intrebi pe strada 9 din 10 romani iti zic ca blondele, asta nu inseamna ca ei acasa nu au brunete, roscate, satene. Este doar un stereotip. Tie iti poate sta bine satena, dar poti face ravagii roscata, poti fi dulce bruneta sau indrazneata blonda. Important e sa te simti bine in pielea ta!
Totusi votez saten si intotdeauna parul cret :X:X
anonim_4396 întreabă: