| Bogdan_Rares_1980 a întrebat:

Ce gust are ejacularea? fetele la fete, baietii la baieti!

20 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cel mai simplu mod de a afla este sa gusti. Dupa aceea iti poti spune parerea si pe TPU.

| ice155 a răspuns:

Fetele spun ca la baet este sarat, dar la fete stiu ca este dulciu

| OnlineZ a răspuns:

"ejacularea"?rolling on the floorgusta si tu si vezi rolling on the floor

| Cosmin1I a răspuns:

Pofta buna.

| Bogdan_Rares_1980 explică (pentru neutrino):

Da bine ca esti tu dasteapta...big grin si acum serios, crezi ca nu m am gandit la asta? m am gandit! insa astept raspunsuri. te oferi cobai?

| Bogdan_Rares_1980 explică (pentru OnlineZ):

Da da! ejacularea... cred ca toata lumea a inteles la ce ma refer, numai tu nu, sau poate ti se pare amuzant, o fi! stima

| Cleopa a răspuns:

De ce nu gusti? la fiecare persoana e diferita in functie de ceea ce a mancat...

| Bogdan_Rares_1980 explică (pentru Cleopa):

Pfff. cu gustatul asta... neah!

| Vix999 a răspuns:

In primul rand ejacularea este procesul prin care se elimina sperma prin canalul uretral. Pin urmare nu poate avea gust.
In al doilea rand ce inseamna 1980 din nick-ul tau? Pentru ca refuz vehement sa cred ca este anul nasterii tale.
In al treilea rand ...gustul atat la femei cat si la barbati este influentat de multi factori cum ar fi igiena personala, infectii, alimentatie...
Asa ca subscriu la spusele lui neutrino.

| OnlineZ a răspuns (pentru Bogdan_Rares_1980):

Nu e ca nu am inteles.dar nu am mai auzit niciodata."Ce gust are ejacularea "Cred ca puteai formula altfel intrebarea. ejacularea auzi.

| Bogdan_Rares_1980 explică (pentru OnlineZ):

Dar de fapt tu/voi stii/stiti bine la ce m am referit, nu?!

| neutrino a răspuns (pentru Bogdan_Rares_1980):

Serios vorbind, nu ma mir ca-ti da prostia pe rascoale.

| Bogdan_Rares_1980 explică:

"ejacularea"

| DanyMadjer7 a răspuns:

Wa da prost estiwinking...thoamneoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ma, cum baietii la baieti? nu am nimic imporiva homosexualilor dar nu sunt unul dintre ei

| Bogdan_Rares_1980 explică:

Mu mu!

| lucretian a răspuns:

Cred ca tu stii mai bine ce gust are!

| chazz a răspuns:

De ce te intereseaza?laughing numai ai ce manca la micul dejun?straight face

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

rolling on the floor baaa sa bag P*** in ea de intrebare laughing))))) Pofta buna bheei laughing oh go on sa bei in continuu ca arde caloriile si creste pontenza laughing si in plus te ajuta daca sarutzi o fata : P.S du-te si cumpara o sticlutza de 0.5l si apoi arunca ce este in ea apa, suc etc..., apoi ejacueaza in ea si vindeo pe 15 lei la gagici... dar sa nu freci prea mult ca apoi vine garda financiara si te ia la intrebari laughing))))))))))))

| MefX a răspuns:

Spermeazate pe mana... apoi baga in gura. e dulce. gen sirop din acela de copii mici... nu e rauwinking de ce vrei ca toate curvele pe redtube vor sa fie spermate pe fata? thinking ( vorbesc serios a facut asta un coleg de la mien din clasa acum 1 an. ) bafta

Întrebări similare