Cel mai simplu mod de a afla este sa gusti. Dupa aceea iti poti spune parerea si pe TPU.
Da bine ca esti tu dasteapta... si acum serios, crezi ca nu m am gandit la asta? m am gandit! insa astept raspunsuri. te oferi cobai?
Da da! ejacularea... cred ca toata lumea a inteles la ce ma refer, numai tu nu, sau poate ti se pare amuzant, o fi! stima
De ce nu gusti? la fiecare persoana e diferita in functie de ceea ce a mancat...
In primul rand ejacularea este procesul prin care se elimina sperma prin canalul uretral. Pin urmare nu poate avea gust.
In al doilea rand ce inseamna 1980 din nick-ul tau? Pentru ca refuz vehement sa cred ca este anul nasterii tale.
In al treilea rand ...gustul atat la femei cat si la barbati este influentat de multi factori cum ar fi igiena personala, infectii, alimentatie...
Asa ca subscriu la spusele lui neutrino.
Nu e ca nu am inteles.dar nu am mai auzit niciodata."Ce gust are ejacularea "Cred ca puteai formula altfel intrebarea. ejacularea auzi.
Dar de fapt tu/voi stii/stiti bine la ce m am referit, nu?!
Serios vorbind, nu ma mir ca-ti da prostia pe rascoale.
baaa sa bag P*** in ea de intrebare ))))) Pofta buna bheei sa bei in continuu ca arde caloriile si creste pontenza si in plus te ajuta daca sarutzi o fata : P.S du-te si cumpara o sticlutza de 0.5l si apoi arunca ce este in ea apa, suc etc..., apoi ejacueaza in ea si vindeo pe 15 lei la gagici... dar sa nu freci prea mult ca apoi vine garda financiara si te ia la intrebari ))))))))))))
Spermeazate pe mana... apoi baga in gura. e dulce. gen sirop din acela de copii mici... nu e rau de ce vrei ca toate curvele pe redtube vor sa fie spermate pe fata? ( vorbesc serios a facut asta un coleg de la mien din clasa acum 1 an. ) bafta
anonim_4396 întreabă:
Exclusive întreabă: