Câți ani ai?
Ce ai făcut azi?
Cum ți-a fost ziua?
Îmi place mult freza ta și tricoul/cămașă,îți stă foarte bine!
Ai fi dispus să ne cunoaștem daca nu sunt prea indiscreta?
Îmi place mult profilul tău și pozele tale
Ce faci azi?
Ce zodie ești?
Ce muzica asculți?
Ce îți place să faci în timpul liber?
Îți place să călătorești?
Care e genul tau muzical preferat?
Câți frați/surori ai?
Cu ce te ocupi?
Ce filme ii plac!
Cum i-ar place sa fie fata cu care se vede!
Unde ar fi primul date ideal pentru el!
Ce gen de fata prefera; ce gen de fete ii displac!?
Ce studii are!?
Ce hobby are!?
Daca ii plac animalele,gen ce animale!?
Ce tabieturi are!?
Ce principii/sistem de valori are,după care se ghidează!?
Daca ii plac ieșirile noaptea,daca ii Nightclubber!? Daca ii place sa meargă la Cinema!?
In rest,tu trebuie sa te pliezi pe personalitatea lui,daca e cumintel sa ai și tu un stil ca a lui,daca e bad boy sa fi mai tupeista,puțin mai directă,dar nu prea disponibila,sa ii arăți că ești interesata de el dar totodată să fi distanta,indiferenta putinel!
Sa reprimi ceea ce gândești,dar sa nu pari obsedata, prea available, că își preia fast validarea și te considera anosta, țintă ușoară, persoana plăpândă; sa nu ii faci prea multe complimente, sa nu ii spui: " te iubesc" din primele zile!
Sa nu te lauzi!
Sa nu pari moarta după el!
Sa nu îl suni mereu!
Sa nu fi prea posesiva!
Sa îl asculți, sa nu îl întrerupi când aveți taifas la telefon!
Sa nu îl întrebi aceleași lucruri că o să creadă că ești idioata!
In rest, nu știu,îl poți întreba dacă îi place să citească,și ce cărți citește!
Nu știu,daca e mai nebunatic atunci și tu trebuie sa fi la fel.
In rest,ai grija sa nu ridici fast coada, sa nu te lași fast dusa cu vorba, și să nu te increzi prea mult în vrăjeală lui, timpul și faptele contează nu cuvintele siropoase și basmele! Poate dai de vreun "bombardier" care îți cere țigări la fiecare întâlnire, take care!
Cati cm are penisul tau si ce pozitii ti se par incitante,?
Iti place sa dezarmosezi bombe? Eu sunt o bomba sexy.
Iti place cimentul? pentru ca eu sunt beton etc.
Hey,scuze că îți spun dat mie mi se pare de râs cum încă în 2022 să mai puneți așa întrebări și mai ales de faptul că vă e rușine. Eu cu iubitul meu ne-am cunoscut pe internet, ne am scris, iar ne am lăsat, iar ne am scris. dacă el stătea cu gândul acesta că și tine? Sau eu dacă nu puneam stop pa bariere mai eram împreună? Îți spun eu: nu! Nu se întâmplă nimic dacă te bagi în vorba, poate prima oară nu merge, poate nu răspunde omul imediat, etc diferite chestii dar dacă stați și vă puneți întrebări și stați cu rușine..nu câștigați! Succes!
anonim_4396 întreabă:
ascovit întreabă: