| Zeneken12 a întrebat:

Ce i place cel mai mult unei fete? Ma refer ce anume m-ar ajuta sa cuceresc o fata? Va rog raspunsuri serioase. Cel mai bun primeste funda.

Răspuns Câştigător
| Maria_7883 a răspuns:

Te intrebi de ce esuezi atunci cand vine vorba de a seduce o femeie? De ce femeile nu sunt atat de atrase de tine la fel ca mustele? De ce nu esti un seducator?
Te gandesti poate ca este vorba despre fizic. Nici vorba. Situatia fiananciara. Nici atat. Problema este ca iti lipsesc anumite calitati pe care trebuie neaparat sa le dezvolti. Un seducator trebuie sa fie carismatic, dinamic, viril… Haideti sa vedem ce ar trebui sa faceti ca sa deveniti un seducator, dar si un om implinit.
Un barbat care stie sa se afirme. Acest lucru reprezinta fara indoiala una din trasaturile de caracter cele mai reprezentative ale unui mascul alfa. Acesta este constient de el insusi, autentic si isi asuma lucrurile pe care le spune sau le face.
Invata sa te afirmi. Afirma-ti opiniile, dorintele, pasiunile, propunerile, cererile… Nu fi acel barbat extrem de dulce care de indata ce are o printesa in fata lui spune intotdeauna da. Femeile trebuie sa simta ca esti un barbat adevarat! Rezista deci!
Inverseaza rolurile! Devino tu « prada », demonstreaza ca ai valoare, ca femeile sunt cele care trebuie sa se bata pentru tine, invatand sa spui nu! Ei ii place Nutella si tie nu? Spune-i! Afirma-te tu si personalitatea ta!
Un leader. Trebuie sa fii un leader, dar leaderul vietii tale. Sa stii unde vrei sa mergi, ce vrei sa faci si sa ai credinta, forta si curajul de a ajunge acolo. Actiunile tale trebuie sa curga din alegerile pe care le faci. Nu te mai lasa purtat de val. Ia anumite decizii, asuma-ti responsabilitatea, decide drumul pe care vrei sa o iei!
Un barbat dinamic. Cel mai adesea iti spui ca energia nu iti foloseste la nimic? Te inseli! Aceasta energie iti va conferi un dinamism contagios! Oamenii din jurul tau, femeile in special, se vor hrani cu aceasta forta interioara. De indata ce te-ai trezit incepe sa stralucesti la fel ca soarele!
Un barbat increzator. Poate ca ai auzit deja de multe ori ca increderea este motorul vietii. Iti permite totul, absolut totul. Este esentiala pentru un seducator! Este o calitate profund masculina, virila.
O alura perfecta. Perfectiune nu exista! Probabil ca stii deja. Fii mai degraba exceptional!
CUM O SEDUCI FARA SA SCOTI UN CUVANT?
Limbajul corpului – body language-ul – este o arma redutabila in arta seductiei. Acesta iti permite sa spui extrem de multe lucruri fara sa scoti nici un sunet, fara sa deschizi gura! Doar atitudinea ta este cea care poate sa exprime nervozitatea, iritabilitatea, surpriza sau nelinistea! In acelasi fel, poti sa transmiti despre tine faptul ca esti o persoana placuta, amuzanta, increzatoare si amabila.

In ceea ce priveste procesul seductiei, s-a demonstrat faptul ca 80% din comunicare este constituita din limbajul non verbal. Deja esti interesat sa afli mai multe despre gesturi. Nu-i asa? O veste buna! Nu trebuie sa fii deci maestru orator pentru a seduce!
O comunicare indirecta cu rezultate concrete. Ai avut deja impresia ca placi pe cineva, ca apreciezi o persoana fara ca macar sa-i fi vorbit? Ca aceasta parea ca te invita la intalnire intr-un mod amical, aproape irezistibil? Acesta este efectul unui limbaj al corpului stapanit la perfectie!
Fie ca o crezi sau nu, marea parte a comunicarii tale este corporala si gestuala. In functie de subiectul abordat si tensiunea resimtita in fata interlocutorului tau, corpul tau transmite anumite semnale care pot fi percepute foarte usor de catre cei din jur.
Pentru a seduce deci o femeie trebuie sa ai grija la postura, la statura si la prestanta pentru a transmite imaginea unui barbat simpatic si increzator. Trebuie sa inveti sa transformi limbajul corpului in avantaj! Transmitand mesajul potrivit, esti deja pe calea cea buna.
Postura ta este cheia. Postura este primul lucru pe care o femeie o remarca. Poti sa porti cel mai la moda costum sau sa ai cea mai trendy freza daca stai crispat, retras, daca privesti in jur cu teama! Nu vei seduce pe nimeni! Trebuie sa stai drept, sa pari increzator, si sa interactionezi cu persoanele din jur.
Instaureaza un contact vizual. Contactul vizual este primordial! Nu se spune oare ca ochii sunt oglinda sufletului? Nu uita ca privirea ta te ajuta sa comunici mai bine decat cuvintele!
Fii optimist si pozitiv. Optimismul si pozitivismul sunt elementele cheie pentru a atrage femeile!

17 răspunsuri:
| FrumosSiDulce a răspuns:

Baniii

| alecsalecs a răspuns (pentru Maria_7883):

De unde ai luat Copy?laughing))))))))))

Răspuns utilizator avertizat
| Maria_7883 a răspuns (pentru alecsalecs):

Ai spus ca vrei sa fii luat in serios, probabil ca eu te-am luat prea in serios si tu esti cel care nu ma ia pe mine in serios. Oricum eu am incercat sa te ajut.Am citit tot acest articol inainte sa il postez aici, ca raspuns la intrebarea ta si am crezut ca iti va fi de ajutor, dar probabil tu nici macar nu l-ai citit.Am sperat ca vei intelege mesajul din spatele acestui articol care este destinat barbatilor....mesajul este INCREDEREA.Asta i place unei femei la un barbat-uite si raspunsul intrebarii tale. Daca un barbat este increzator in el si fortele sale atunci i va da si femeii de langa el aceasta senzatie si automat aceasta il va lua in vizor, restul vine de la sine(ma refer la toate lucurile pe care trebuie sa le faci in continuare ca femeia sa te aleaga pe tine si nu pe altul.)
Multumesc frumos pentru. timpul acordat. happy

| Maria_7883 a răspuns (pentru devil2279):

Te asigur ca l-am citit in intregime.

| frikk a răspuns:

He he greu in ziua de azi cu "fetele"
dar ce-a mai eficienta metoda este sa-i spui sentimentele tale pentru eawinking daca te refuza cauta alta pana te accepta happy
PS: poti tu sa-i aduci si luna de pe cer cu tot cu stele la picioare daca ea nu are sentimente pentru tine esti Pa in adevaratul sens al cuvantului sad

| frikk a răspuns (pentru Maria_7883):

Maria aici cautam "soluţi" NU ROMANE rolling on the floor))))))))

| Marius_Florea_1990 a răspuns (pentru devil2279):

Cine are rabdare frate laughing))

| Andreiiiiiii a răspuns (pentru Maria_7883):

Cred ca e cel mai bun raspuns de la subiectul asta, si chiar la toate intrebarile de genul!
Nici nu iti poti imagina cat de mult m-ai ajutat!
Mersi mult!

Si pentru restul... voi puteti sa ganditi cu penisul cand vreti sa cuceriti pe cineva, dar sa fiti constienti ca o sa gasiti fete UNIVERSALE, nu UNICE!

| Maria_7883 a răspuns (pentru Andreiiiiiii):

Iti multumesc frumos pentru apreciere Andrei, conteaza foarte mult pentru mine big grin

| Maria_7883 a răspuns (pentru Valentina22):

Buna Valentina! Am scris pana de curand unei reviste destinata adolescentilor.
Cat despre varsta mea, sunt minora big grin

Mi-ar placea la nebunie!
Daca doresti imi poti lasa un mesaj cu mai multe detalii.
Multumesc anticipat!

Ti-am trimis prin mesaj id meu.
Sper ca l-ai primit.
Numai bine!