Depinde cum e el:daca e romantic ii poti oferi si un ursulet, sau o pernuta cu poza voastra... daca nu vorba lu pisik16:un parfum...dar eu as merge pe ceva pe care sa il pastreze
Hmm, eu m-as gandi la ceva facut de tine, cum ar fi 2 tricouri cu mesaj dragut [unul pentru tine, unul pentru el]. gen: I love her; I love him. [un mesaj mai frumos, poti gasi pe net ]
Un tatuaj cu aceeasi imagine, in aceeasi zona, gen o inimioara cu initiale fiecaruia pe ingheietura mainii de exemplu. sau un text scurt si dragut.
Poti sa iesi cu el, sa faceti multe poze pe care sa le pui intr-un album [sa fie simplu, ca sa-l poti orna tu, sa-i desezenezi, sa scrii chestii... colaje, etc. ar fi super dulce ].
Daca nu ai inspiratie, ii poti lua un parfum care sa-i placa, sau un ceas. depinde ce stii tu ca are nevoie si ca si-ar dori. dar ca sa nu isi dea seama, il poti lua prin magazine cu pretextul ca ai nevoie de ceva. si sa-l descosi : ce zici de ceasul asta, iti place asta? La sfarsit sa-l intrebi neinteresata ce i-a placut cel mai mult... fara sa dai de banuit.
Odata cu intrebarea ta mi-am facut si eu o idee despre cadou .
Bafta :*
Un ceas frumos, un tricou de firma, un parfum, o pereche de adidasi dar mai grosi un pic iar daca nu, o pereche de ghete ca s-a facut frig afara sau nu stiu...un portofel. sper ca te-am ajutat cu ceva :*:* succes
O ideea ar fi sa ii faci o declaratie de dragoste in particular, sa ii dai toata dragostea din inima ta (sentimentele tale) pentru el sau ursuletz, 2 tricouri unul pentru tine unul pentru el cu numele voastre, o noapte, sa va sarbatoriti Revelionul impreuna...Alv nu mai stiu; Sper ca ti-am dar vreo idee.TE pup. Paaa!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: