anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce impresie va faceti despre o altfel de fata? Ies in cluburi de pe la 18 ani, dar nu sunt o pititpoanca, sunt o fire mai nebunatica, spun ce cred in fata, sunt copilaroasa, naturala, NU sunt crv de om(falsa, ipocrita, mincinoasa, materialista), sunt INDIFERENTA fata de baietii care ma mai cauta a doua zi sau care nu imi plac, nu sunt o disperata dupa baieti, nu prea ma intereseaza relatiile, nu stiu daca imi e teama sau pur si simplu nu imi place cineva indeajuns de mult nu fumez, insa mai am scapari la bautura laughing) Uneori cand beau ma mai pup cu cate unul, dar rar. Eu insa nu dau doi bani pe ei, doar fizic ma atrag. Sanse sigure sa creada si ei asta insa nu prea imi pasa. Oricum nu prea gasesti baieti calumea in cluburi si sunt constienta de asta, daca imi place cu adevarat un baiat nu fac asta(sa ma sarut) Desigur tipul de baiat care imi place nu ar incerca sa ma agate si sa ma sarute in club intr-o seara oarecare cu o oarecare. big grin

1. Voi ce impresie v-ati face despre o astfel de fata? Raspundeti la asta apoi cititi mai jos laughing)

Ei bine aceasta fata care poate pare usuratica de fapt e virgina la 20 de ani laughing) Nu prea ma interesa parerea celorlalti insa parca am impresia ca lumea crede despre mine ca sunt o usuratica, dar nu stiu sigur asta. De exemplu in liceu colegii ma stiau de fata cuminte, iar in oras nu am auzit ceva rau de mine ( este un oras mic in care se aud multe si se vorbeste in plus de obicei)., dar eu tot am impresia asta. Poate ca asa este, mai ales ca eu mai si postez pe facebook diverse poze sau melodii cu tenta sexuala sau droguri(desi n-am incercat niciodata) doar ca suna bine love struck Am si un blog pe care scriu despre iubire, oameni, diverse teme,iar in unele postari spun chestii gen ca,,ei ma fac sa uit de el; ne-am lasat purtati pe valuri de placere", sau cum mi-as imagina prima data, insa am scris-o astfel incat sa nu para ca ma refer la o prima data, nu vreau sa stie lumea ca sunt virgina, dar sunt doar povesti, e doar un blog. exista si un sambure de adevar, dar partea sexuala NU laughing) Prietenele mele bune stiu ca ele au fost pana recent, unele inca mai sunt, deci nu sunt singura la 20 de ani.

Lumea judeca dupa aparente. Virginitatea chiar nu vreau sa mi-o pierd momentan asa cu un oarecare, mai stau pana ma indragostesc. Sincer nu ma grabesc. M-am indragostit de cineva la 18 ani, iar pe la 18 ani jumate era sa fiu cu el. A fost primul si singurul baiat cu care am facut doar petting pana acum. A fost o poveste aiurea si m-a schimbat mult. De atunci am inceput sa mai beau si sa imi iau limba-n gura in club. Numai zic ca ii las balta pe tipi si nu -i mai bag in seama daca ma derajeaza cu ceva, orice, sau devin nesimtiti si ii iau cu "hai lasa-ma, ca numai am chef! " Asa relatii am avut, dar superficiale (o luna, doua, poate trei), doar una de 5 luni din care am iesit cu sufletul frant laughing) -povestea care m-a schimbat
Din celelalte nu am suferit ca nu iubeam.

Cum pot face sa scap de impresia ca toata lumea crede despre mine ca sunt mai usuratica? laughing Chiar de-ar crede mie nu mi-a pasat, sincer vorbesc, insa de vreo 2, 3 saptamani a inceput sa imi pese pentru ca un tip care credea ca il plac doar pentru ca vroiam sa ma sarut cu el, insa el nu a mai vrut la un momendat, iar eu insistam(desigur eram si ametita) Nu imi placea de el, dar eram cam ametita si aveam chef sa ma sarut cu cineva laughing)) Apoi 3, 4 zile mai tarziu a pus pe facebook "Nu intelegeti ca mie imi plac doar fetele cuminti! ’’ si m-am simtit laughing) M-am enervat si i-am dedicat o postare urata pe care nu am ferit-o de el.
Cu tipul ala am mai stat de 2, ori pe la mare, prin oras, nu era prima oara :-J. Cand nu consumam bautura NU ma pupam cu el, desi el vroia, iar eu mereu ii spuneam ca oricum nu ma intereseaza de el, cand ma suna vorbeam un minut apoi ii spuneam ca vorbim altadata, deoarece am treaba.

Scuzati-mi greselile, dar am scris in graba. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi

50 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Buna. Ce impresie sa am despre o astfel de fata? Pai este o fata care ii place sa se distreze, sa rada, care inca asteapta un baiat special sa o faca sa se simta speciala si pura. Faptul ca esti virgina spune multe despre tine si despre educatia primita. Numai bine!

| Azµre a răspuns:

Non-Conformistă, Originală

| Numero1 a răspuns:

Vrei sa fii sotia mea?
laughing glumeam
Mie mi se pare ca esti o fata careia ai place sa-si traiasca viata si punct.

| T4ny4 a răspuns:

Sincer,ceea ce ai scris tu pare anunt matrimonial!

| Azµre a răspuns (pentru T4ny4):

Undeva pe acolo...

| T4ny4 a răspuns (pentru Azµre):

A uitat sa-si posteze si defectele!

| Azµre a răspuns (pentru T4ny4):

Am trimis un mesaj poate îl primești așa face TPU întârzie... oricum revin in 10 min.

| betty17 a răspuns (pentru T4ny4):

laughing) Am specificat ca nu ma intereseaza relatiile laughing) si nici casatoria, sunt prea mica laughing)

| T4ny4 a răspuns (pentru betty17):

Trebuia s-o iei ca pe un compliment.Pentru ca practic, ai descris o fata perfecta.

| Purec a răspuns:

Ce impresie sa am? Usuratica nu esti. Daca te saruti cu toti prostii esti doar scarboasa al dracului (bleah. daca o virgina de 20 de ani e asa scarboasa, iti dai seama altele pe ce pot pune gura? Norocul meu ca am o relatie stabila... bleah) Ce sa zic, parerea mea sincera, esti doar o frustrata cu aere de mare domnisoara. Poti sa iti dai 2 palme. Betiva, frustrata, aroganta, scarboasa si prea fraiera sa faca sex desii simte nevoia ( as pune pariu ca esti experta in "digital" laughing ) Pot sa pun pariu ca esti si urata al dracu

| Vibrations a răspuns:

Ceva mă face să cred că nu vrei decât să-ți faci reclamă la blog. Ca tine sunt multe/mulți. Baftă!

| Dumnezău a răspuns:

Nu esti usuratica.Esti hedonista.Mai rau chiar.Si ce fel de cuvant mai e si "nebunatica" nu pot intelege concret.Iar povestea asta cu sufletul frant e penibila.Mi se pare ca esti o mica hedonista care nu stie ce vrea,o arde nitel teribilist si YOLO si se invarte ca un titirez stricat in cautare - mascata,cred eu - de ceva concret,da' o arde ostentativ in cluburi.O persoana ce calca in mediul cluburilor romanesti nu prea are mult de oferit, cred eu, cand acestea sunt niste dughene penale, mustind de cocalari, poance si prost-gust.

| ForeverWarrior a răspuns:

Esti o fata ok, sper sa gasesti acel baiat special pe care il cauti

| L0ve a răspuns (pentru Purec):

Vorbeste frumos oh go on

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Purec):

Maxima asta cu "digitalu'" laughing esti tare man laughing

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Purec):

Esti originala ce sa zic... dar stii ca unicitatea inseamna valoarea asa ca nu te gandi niciodata sa te schimbi, fa ce-ti spune intuitia, sa-mi dai si mie link cu blogul tau ca sunt curios ce postezi acolo big grin
si nu uita : zambeste happy

| 21ndstillachild a răspuns:

Plmm,te imbeti si ti iei limba in gura cu toti, ce parere sa am

| 21ndstillachild a răspuns:

Auzi,da* in gura mai esti virgina

| betty17 a răspuns (pentru 21ndstillachild):

Da...sunt laughing) am zis tot ce-am facut in intrebare

Curioasa, incapatanata, uneori orgolioasa, imatura, impulsiva, prea sincera uneri. prea indiferenta si totusi prea increzatoare in unii oameni insa la acest aspect Alt defect...nu sunt pupincurista, si toti oamenii m-au sfatuit
sa fiu deoarece asa mai pot obtine cAte ceva...ei rahat... raised eyebrows cui ii pasa?
apropo t4ny4 tu mereu mi-ai dat raspunsuri care sunt pe langa laughing mai am un cont pe care am pus niste intrebari si tot pe langa ai fost laughing), faptul ca mai beau uneori, am burtica si am 1, 60... insa ma ajuta fata si ce am in cap.
Inainte nu eram fitoasa, dar acum sunt cu oamenii de ****. Sunt schimbatoare ca vremea... cred in sentimente si in iubire prea mult. Alceva? Iti zic maine daca imi mai amintesc.
destule defecte? Daca imi mai amintesc scriu. Multumita?

Am si defecte pe care putini le pot suporta. Sunt constienta de asta.

| T4ny4 a răspuns (pentru betty17):

Of of! Deloc nu stii sa accepti un compliment

| betty17 a răspuns (pentru Purec):

Experta in digital, anal, oral nu - n-am incercat. Insa m-am interesat pentru ca nu vreau sa par nestiutoare cand se vorbeste despre sex. Urata? NU. dar nici fotomodel..chiar m-au placut tipi ce nu m-as fi asteptat niciodata sa ma placa cu adevarat, dar eram prea fraiera sa vad ce fel de persoane sunt (eram indragostita de un bad boy ) - da stiu mare proasta am fost pentru asta, noroc ca am trecut peste. FRUSTRATA? De ce? Sex as putea face oricand, crede-ma, dar daca nu iubesc... happy Mersi PT SINCERITATE!winking

| betty17 a răspuns (pentru Vibrations):

Daca vroiam sa imi fac reclama postam linkul straight face daca vrei imi poti lasa o parere indiferent ca e pozitiva sau negativa...despre subiectul din intrebare

| betty17 a răspuns (pentru Purec):

Nu cu toti. unii sunt prea scarbosi indiferent cat alcool as fi consumat.am zis ca uneori...

Sincer nu...nu sunt destul de increzatoare, plus ca pot observa sarcasmul tau.

| 21ndstillachild a răspuns (pentru betty17):

Oricum,ori ca ti iei limba in gura cu toti, ori ca o faci cu toti, cam tot aia e

Este o mare diferenta...laughing cum sa compari sexul oral cu un sarut straight face si nu imi iau cu toti... laughing) in ultimele 8 luni m-am pupat asa in club sau la petreceri cu 6 tipi in total rolling on the floor)), si am iesit in FIECARE saptamana, deci nu-i chiar asa rau laughingsi daca incercau sa depaseasca limite ii lasam in plata domnului laughing)

| 21ndstillachild a răspuns (pentru betty17):

Ma rog, atata timp cat nu ti stie nimeni trecutu* ce mai conteaza

Ai zis-o parca ar fi o mare rusine si o nenorocire straight face,, atata timp cat nu ti stie nimeni trecutu* ce mai conteaza "- oricum eu nu am ascuns niciodata ce fac, doar ce nu fac, adica faptul ca n-am fost cu nimeni...laughing