Ce explicatie poate fi mai evidenta decat: "vreau sa fac dragoste cu tine''! e romaneste, nu ne-am schimbat inca limba. Ce nu te lamureste? vrea sa se culce cu tine, intr-un mod mai discret, adica "dragoste" e folosit de persoanele care tin cu adevarat la tine. Atunci cand baiatul e indragostit de tine foloseste "vreau sa facem dragoste" ci nu "hai sa ti-o trag sau sa facem sex"! deveniti din ce in ce mai strigatori cu astfel de intrebari, stiti raspunsul, dar tot nu am reusit sa va inteleg de ce va tot place sa va repetati si sa primiti niste explicatii pe care le cunoasteti deja. Cred ca va ramane un mister insa asta pentru mine. Desi, vezi tu, sunt ipocrita!
Toti vor ca restul sa fie de acord cu ei... De aceea pun intrebari ale caror raspunsuri le stiu. o.e
Ca te iubesc enorm si vreau sa stau restul vietii mele cu tine..., ce ar putea sa insemne : ca ma plictisesc azi si vreau sa te,, regulez,,( sa fac sex cu tine)
Iti raspund eu in numele tuturor baietilor, necenzurat.
"Vreau sa te ***".
Doar ca ei spun mai"frumos"(necenzurat), crezand ca daca utilizeaza sinonime mai frumoase, farmeca fetele si apoi le batjocoresc.Prin S3x nu demonstrezi iubire! S3x =placere.
scumpika89 întreabă: