Mai pe înţeles, excitarea provoacă un sentiment care te face să te simţi bine, o senzaţie de plăcere. Termen ştiinţific: Reacție a unui organ, a unui țesut, a unei celule, sub acțiunea unui excitant, manifestată prin contracție, secreție sau impulsuri.
Iti sugerez sa mai astepti cativa ani, barim 15-16 sa fii.
eu nu ti-asi da aceasta informatie
Poti te rog eu sa-mi spui. Plss. Te rogg. Iti dau funda daca imi zici. :]
I wouldn't touch it with a ten-foot pole
Oricum, mult prea devreme incep tineri astia "treaba" asculta pe cineva peste 25
Nu vreau sa ma gandesc cati ani ai. Asteapta pana la 15-16 ani si o sa afli singura sau cu iubitul. Sunt niste pasi in viata asta prin care trece toata lumea. Nu neaparat daca faci sex te exciti. Sunt mai multe lucruri. O sa le descoperi cu timpul. Pana atunci vezi de scoala si traieste-ti copilaria ca nu pierzi nimic.
. Excitare. 2. Proces fiziologic care se manifestă prin activitatea funcțională (contracție, secreție sau generare de impulsuri) a unei celule, a unui țesut sau a unui organ, ca răspuns la un factor stimulativ intern sau extern. 3. Producere a unui câmp magnetic util în mașini, aparate sau instrumente electrice. 4. Producere a câmpului magnetic inductor util în mașinile electrice, în unele aparate electrice și instrumente electrice.
baby C întreabă:
anonim_4396 întreabă: