| MariaFcsb1 a întrebat:

Ce inseamna cand iubitul tau dupa ce tatal lui pateste ceva si nu intra un timp pentru ca e cu tatal lui dupa ce se face bine tatal sau sa se comporte complet total?sad Iubitul meu azi nu a venit sa ne vedem l-am asteptat 1 ora si ceva in statie si nu a venit... si cand am venit de afara cu prietenele avea la statusul de skype : "sunt indragostit laughing :X big grin" si daca il intreb sa imi zica ca nu avea ce pune am inceput sa plang il intrebam cine e sau de ce? si el imi zicea ca sa termin dar nu imi zicea nimic legat de status? Ajutati-ma va rogsad Il iubesc enorm nu vreau sa-l pierdcrying

Răspuns Câştigător
| addarebela a răspuns:

Poi cerei sa va vedeti si dupa discutati poate ca el chiar si-a gasit pe altcineva si decat sa lasi sa se indragosteasca cu adevarat de aceea persoana mai bine actionezi decat sa lesi cand e prea tarziu!happy Vreau funda!batting eyelashes

7 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

"Ce inseamna cand iubitul tau dupa ce tatal lui pateste ceva si nu intra un timp pentru ca e cu tatal lui dupa ce se face bine tatal sau sa se comporte complet total?" Ce inseamna asta? I don't want to see

| Sibbbbel a răspuns (pentru Chαяtreux):

laughing) nici eu nu am inteles. thinking

| Aaanoniiiima a răspuns:

"Complet total"? laughing

| NuMaContrazice a răspuns:

Dupa ce am citit de 3 ori am inteles ce vrei sa spui... pai probabil si-a gasit pe altcineva si nu stie cum sa-ti spuna si din acest motiv prefera sa te "ocoleasca".

| fetitzabombasexy a răspuns:

Incerc din toate puterile mele sa inteleg ce-ai vrut sa ne transmiti prin intrebarea ta, si nu reusesclaughing

| Chαяtreux a răspuns (pentru Sibbbbel):

laughing

| KarinuTzaa a răspuns:

Nu prea inteleg ce ai incercat sa ne spui prin intrebarea ta... Incerc sa o descifrezlaughing.