Din punctul meu de vedere nu exista alta semnificatie desi expresia mi se pare cam de prost gust
Putin probabil, un om care zice asa ceva nu pare capabil sa faca o femeie sa se simta femeie decat asa
Raspuns corect : bineinteles ca DA. Poate sa-i ofere un loc de munca... cea de slujnica.
Înseamnă că a citit prea multe cărți genul romance/erotic. N-are altă semnificație, se spune că transformi o fată în femeie atunci când o dezvirginezi.
Am incercat sa evaluez raspunsul tau (folositor si amuzant), dar sunt membru junior si nu pot deocamdata
Da, si eu la fel cred, m-a rascolit cand am auzit-o la tipul respectiv, a folosit aceasta expresie ca sa agate o fata (dar n-a reusit)
Total de acord! Totusi, ma intreb, cum de niste simple expresii/cuvinte folosite intr-un mod straniu, ne pot dezvalui atat de mult intentiile (ascunse) sau chiar personalitatea mai ciudata a unui individ?
Cred ca se referea la actul intim, vroia sa o atraga pe tipa sa fie cu el!
E pasionat de citate romantice cred. Ma surprinde cu acest fel de a agata o fata Dar mi se pare ca asa cam da cu bata in balta, fiindca tipele pleaca speriate, nu stiu cum sa clasific acest stil al lui.
PetriaElena întreabă: