| saresipiper a întrebat:

Ce inseamna cand un baiat/barbat ii spune unei fete: "(vino) si o sa te fac sa te simti femeie"? Exista alta semnificatie decat cea...erotica?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu exista alta semnificatie desi expresia mi se pare cam de prost gust

18 răspunsuri:
| 90210 a răspuns:

O prostie laughing)

| ywar a răspuns:

Lauda se sine, nu miroase a bine.

| RoCkKiD a răspuns:

Poate vrea sa-i calci o camasa.

| Adry05 a răspuns:

Putin probabil, un om care zice asa ceva nu pare capabil sa faca o femeie sa se simta femeie decat asa

| corbulalbrosu a răspuns:

Raspuns corect : bineinteles ca DA. Poate sa-i ofere un loc de munca... cea de slujnica. laughing

| Plato a răspuns:

O fi avand vase de spalat.

| Raven a răspuns:

Înseamnă că a citit prea multe cărți genul romance/erotic. N-are altă semnificație, se spune că transformi o fată în femeie atunci când o dezvirginezi.

| Andreeush a răspuns:

Poate vrea să îi faci se mâncare laughing

| saresipiper explică (pentru 90210):

Am incercat sa evaluez raspunsul tau (folositor si amuzant), dar sunt membru junior si nu pot deocamdata sad

| saresipiper explică (pentru Emma30555):

Da, si eu la fel cred, m-a rascolit cand am auzit-o la tipul respectiv, a folosit aceasta expresie ca sa agate o fata (dar n-a reusit) laughing

| saresipiper explică (pentru ywar):

Asa e.

| saresipiper explică (pentru RoCkKiD):

E vorba de un amic, eu mi le calc singur laughing

| saresipiper explică (pentru Adry05):

Total de acord! Totusi, ma intreb, cum de niste simple expresii/cuvinte folosite intr-un mod straniu, ne pot dezvalui atat de mult intentiile (ascunse) sau chiar personalitatea mai ciudata a unui individ?

| saresipiper explică (pentru corbulalbrosu):

laughing Cred ca se referea la actul intim, vroia sa o atraga pe tipa sa fie cu el!

| saresipiper explică (pentru Plato):

Sta cu parintii laughing

| saresipiper explică (pentru Raven):

E pasionat de citate romantice cred. Ma surprinde cu acest fel de a agata o fata laughing Dar mi se pare ca asa cam da cu bata in balta, fiindca tipele pleaca speriate, nu stiu cum sa clasific acest stil al lui.

| Raven a răspuns:

Vezi, dovadă clară că romantismul a murit laughing

| 90210 a răspuns:

Multumesc big grin