Hei
Nu e absolut nimic de râs în asta și cei care râd cred că mai degrabă de ei ar trebui să se râdă
Pentru mine personal e destul de clar că vrei să experimentezi asta sau dacă ai experimentat deja, că vrei să experimentezi o nouă latură a sexului oral
Visele sunt despre noi, creierul încearcă să se adapteze la realitatea prin stimularea a ceea ce me dorim, a ceea ce wm trăit sau am vrea sa trăim
Succes
Sa vezi acum mii de msj peste tot de la băieți doar de la crush nu, este perfect normal sa ai fantezi sexuale dar le ai cu tipul de care îți place
Inseamna ca iti place sa o sugi, si nu e o rusine..multe placeri sunt nespuse dar care pe multi ne exccita si nu recunoastem
Daca esti minora, nu! Ah, ai zis 18 ani? tot putred, daca ne prinde mamica ta, am pus-o! Dar stai, doar nu o sa vrei cu unu dublu cat varsta ta?!
Glumeam si eu ca raspuns la glumele tale! E normal sa ai vise erotice ( la fete nu am auzit pana acum arturisiri sincere ale viselor erotice cu lux de amanunte - erau in cel mai fericit caz povesti fanteziste).
Visele sunt legate de ce avem in subconstient. Deci daca te mira ce ai visat, e o corelare intre imagini vazute, amintiri si nevoi/pofte ale corpului in acel moment. Grija cu viata sexuala, sunt multe intrebari deja p-aici din cauza nefolosirii prezarvativului, despre boli transmisibile, so ai grija de tine!
Davidandrei102 întreabă: