Inseamna ca iubitul tau te-a mintit ca sa te faca sa te simti mai bine. Niciodata nu poti sa ai acelasi vis ca si altcineva. Singurele legaturi sunt cosmarurile in care cazi intr-o graopa fara sfarsit si daca aveti aceleasi fobii. Altfel cred ca a visat ceva pe acolo dar a mai bagat de la el ca sa fi tu fericita.
Eram eu intr-o casa pe care nu o cunosteam, si ma certasem cu el (prietenul meu) el plecase, dupa care venise un barbat care vru sa ma violeze, sa ma duca cu el.Nu-mi aduc aminte ft bine, da ma vad tipind si prietenul meu intorcindu-se ma salveaza.Cam asa.
Cine a adus prima data vorba de vis? Daca i-ai spus visul si dupa aia el sau tu ai spus: "da si eu am visat la fel" e clar ca unul dintre voi minte.
Doamne, dar nu am vrut sa aprind pe cineva, nici macar nu ma refeream la subiect. Am zis doar ca statistic nu este posibil ca 2 persoane sa aiba acelasi vis si ca probabil doar au visat ceva cat de cat asemanator... Nu ma intereseaza absolut deloc cum au visat ei. Nu am intentia sa despart pe nimeni, sunteti chiar asa de dusi?
Ca să o dăm pe faţă : 1. visele sau nălucirile pot fi şi de la diavol ca să-l prostească pe om, sau să-l inducă în eroare.
2. Coşmarurile sunt reprezentări ale fobiilor aflate în subconştient
3. Nu crezi că e cam răspândită în ziua de azi povestea supereroului care-şi salvează iubita. Ori prietenul tău cunoscându-ţi bine starea de spirit şi temerile, nu crezi oare că el a intuit deznodământul visului?
Hahaha, naluciri de la diavol SERIOS?! Visele sunt proiectii ale subconstientului, care se manifesta mai intens in timpul somnului cu REM, atat! Te rog, daca vrei sa dai astfel de raspunsuri, du-te la categoria,, religie".
Omule, am dat răspunsul ăsta pentru că poate ea credea că e ceva mistic, "telepatic", "predestinat" în faptul că prietenul ei ştia finalul visului.
Merci pentru sfaturi pe viitor încerc să ţin cont de ele, dar, ca să nu lăsăm problema în aer, din patericul egiptean :
"Au venit fraţi la avva Antonie ca să-i spună ce năluci văzuseră şi să afle de la el dacă sunt adevărate sau de la demoni. Şi aveau ei un măgar, care a murit pe drum. Şi când au ajuns la bătrân, luându-le-o înainte le-a spus: cum v-a murit măgăruşul pe drum? Iar ei i-au zis: de unde ştii, părinte? – Demonii mi-au arătat. Iar ei: pentru asta am şi venit să te întrebăm, că avem vedenii, şi adesea sunt adevărate, nu cumva să ne rătăcim. Şi i-a încredinţat bătrânul din pilda cu măgarul că sunt de la diavol."
Scuze că am postat aici, sau dacă am deranjat pe cineva cu postarea asta.
Am visat si eu ceva de asa gen. insa lanoi visele nu sunt identice, doar sensul e acelasi. Daca cineva intr-adevar cunoste bine aces domeniu mear fi ft interesant sa aflu ce inseamna ///
Jung spunea ca prietenii apropiati sau membrii ai aceleasi familii, indeosebi sot si sotie sau parinti si copii pot visa acelasi vis, fara ca mai iniante sa fi vorbit unul cu altul. Visul nu este de obicei transparent, ci simbolic si pitoresc. Si nu o sa gasesti aici raspuns, cu siguranta
Robertamirela23 întreabă:
LauraSpunePeFata întreabă: