Înseamnă că ţii cont de chestii fără sens. Nu sunt valabile. Nu vă mai luaţi după prostiile alea. Baftă!
E o prostie.Nu au nicio legătură orele cu iubirea şi înşelatul. O chestie puerila, atâta tot.
+1 pentru I'mPerfect(a) doamne cata prostia mare cat tine ai scris. deci nu mai sunt impreuna cu pr meu. eu acum sunt singura. si el e tot singur. el s-a combinat cu o fata. dar eu nu mai sunt cu el. hiiii vaaaaaiii m-a inselat... oare prima mea nevasta a divortat de mine si s-a casatorit cu un alt tip m-a inselat? (prima nevasta acum sunt la a 3-a)oare m-a inselat? eu fiind divortat de ea de 4ani, da eu am ajuns la a 3-a nevasta da clar m-a inselat.
Inseamna ca tu crezi in superstitii de ****
am renuntat sa mai cred in d-astea de la 6 ani
Faptul ca tu crezi cu deservasire in aceste joculete ale intuitiei dezvolta sanse mari ca aceste superstitii sa fie adevarate. In ce credem cu adevarat si cu tarie se imprima in subconstient, in concluzie noi suntem capabili de mult mai multe lucruri decat suntem invatati ca am fii capabili, o chestie ar fi si aceasta cu ceasul si iubirea daca tu crezi cu desavarsire atunci cand te vei uita la 59 sau la fix sau la un minut sunt sanse foarte mari sa fie adevarate banuielile tale.Mult noroc!
Evelin de fapt este asa a sa dam un ex 3:59 inseamna ca se gandeste la tine 3:00 te iubeste si la 3:01 te inseala asa este si restul zic ca si superstit dar eu una cred in ele si sincera sa fiu la fiecare lucru care l-am stiut am aplicat si sa intamplat eu cred si nu zic ca tu nu ar trebui sa nu crezi sa cine stie ce alt ceva te-as sfatui sa nu acorzi atentie decat celor care chiar vor sa te ajute
Evelin de fapt este be estasa a sa dam un ex 3:59 inseamna ca se gandeste la tine 3:00 tiue si la 3:01 te inseala asa este si restul zica ca si superstit dar eu una cred in ele si sincera sa fiu la fiecare lucru care l-am stiut am aplicat si sa intamplat eu cred si nu zic ca tu nu ar trebui sa nu crezi sa cine stie ce alt ceva te-as sfatui sa nu acorzi atentie decat celor care chiar vor sa te ajute
Mi se pare o tampenie sa vrezi in astea. nu mai fii asa maiva si credula. sunt doar niste vorbe