| UnBroken2016 a întrebat:

Ce inseamna la voi "inselat"? Cand iubitul / iubita flirteaza cu altcineva? Ca se saruta cu altcineva? Sau cand vorbim doar de sex?

Am vazut multe exemple pe aici, multi mor de oftica daca partenerul da un amarat de like la o poza pe Facebook, altii nu au probleme daca partenerul se saruta cu altcineva.

16 răspunsuri:
| Printesa10TM a răspuns:

Cand se saruta, dar mai ales daca face sex. Atunci chiar a inselat. Si nu stiu cum poate cineva sa ierte asta.

| seth2016 a răspuns:

A insela inseamna sa incalci regulile.

Mai departe depinde cum sunt regulile. De aici si marea diversitate.

Regulile pot fi discutate de comun acord si atunci lucrurile sunt mai clare.

Dar de multe ori regulile sunt implicite (nediscutate) si diferite la unul si la altul. In cazul asta samanta de scandal exista deja. Mai urmeaza fapta care pune capac.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Numai oamenii incuiati in mod scrabos si bolnav la minte mor de oftica daca partenerul/a da like la altcineva sau socializeaza cu alte fete/baieti. OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM atat femeile cat si barbatii au nevoie de diversitate sexuala si au dreptul la infidelitate. Inselatul este un lucru perfect NORMAL pacat ca tara asta este manipulata intr-un mod bolnav si total pe langa asupra acestui subiect serios

| Sociopat a răspuns:

Sarut presupun
Dar mai rau ma deranjeaza atunci cand dau apa la moara unui tip care evident se da la ele si zic ca "fac putin misto de el". You fokin' wat m8?

| FemeiaPisică a răspuns:

Trădarea încrederii și fidelității.
Mă minte cu lucruri importante cum ar fi că s-a dus la o întâlnire cu o fată și s-au purtat ca un cuplu(atingeri, săruturi, discuții intime sau au ajuns la sex).
Flirtul prin intermediul online, discuții care trec bariera de amicie(gen: nu mă simt bine în relația actuală și am nevoie de una în paralel, întâlniri secrete, masturbarea prin web cu alte persoane etc). Flirtul în public, pe ascuns sau discret când suntem împreună(că na, s-a nimerit să fie o căprioară de vânat tocmai când este și prietena prin preajmă).
Nu sunt o persoană care iese în evidență, în general sunt retrasă și calmă. Dar, și eu mă oftic dacă o fată ar insista cu like-uri și mesaje multe la profilul prietenului. Cum eu nu am Facebook și nu apar în pozele prietenului sau a familiei, posibil ca fată să creadă că se poate lipi de prietenul meu mai ales dacă el o refuză politicos și respectabil. În mintea multor fete, dacă este politicos cu tine și nu are poze cu prietena înseamnă că îl poți agăța fără nicio problemă.

| pufulescu a răspuns:

Inselat inseamna ca a facut sex cu alta persoana!
Flirtul nu inseamna inselat ci doar comportament deplasat, tampit, de om jegos.
Dar tot comportament aiurea este si sa crizeze cineva cand iubita da un like la o poza pe Facebook.

| UzOm a răspuns:

La creștinii adevărați (spălați pe creier de BOR) e futai mare când aduci discuția asta. Practic, la ei dacă vorbești cu un individ de sexul opus, se pune drept înșelat. Desigur, individul respectiv să nu facă parte din familie. big grin laughing

| mgtow a răspuns:

laughing acum chiar daca nu sant in relatie zic ca s-au inselat

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Inselat pentru mine inseamna sex cu alta/altul

| UnBroken2016 explică (pentru pufulescu):

AI zis de flirt, sex si like. Dar de sarut?

| UnBroken2016 explică (pentru UzOm):

Stiu, am vazut destui.

| pufulescu a răspuns (pentru UnBroken2016):

Sarutul eu l-as incadra la flirt, ca sa discutam la modul general, dar este tot comportamentul unui jeg! Cui nu-i mai place partenerul / partenera este liber / a sa se desparta, sa divorteze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca se uita dupa dudui, ca o saruta pe alta sau ca si.o trage cu sau fara simt de raspundere nu e problema mea."Inselata" ma simt atunci cand ma minte ca a platit partida de sex din banii lui, iar extrasul meu de cont spune altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când ajunge să se sărute cu altcineva, eu zic că se cheamă înșelat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevaratul inselat e ala cand nu mai sunt no 1 cand vine vorba de intimitate.
nu sex, nu sarut sau flirt cu alta, ci atunci cand se confeseaza alteia, rade cu alta, cand e mai buna prietena cu aia decat cu mine.

prietenia primeaza, pentru ca pe ea se construiesc relatiile de calitate si longevive.

| Mussette a răspuns:

Daca s-a sarutat e clar ca a dat de dracu sau nu mai da de mine. rolling on the floor Daca flirteaa si o ia pe aratura, e mai bine sa fiu precauta sa nu ajunga mai departe, incat sa pot considera ca a inselat. happy