| Vladimir123779 a întrebat:

Ce inseamna o domnisoara Trans sexuala? Scz dar inca nu am auzit (am cautat pe Google dar nu prea m-am convins ) asa din cate am inteles e vorba de pers fe astea gay sau lesbiene cel putin asa am inteles in fine poate ma convinge careva ma scuze dar is nou in acest domeniu big grin big grin big grin

Răspuns Câştigător
| Hypefox a răspuns:

Transsexual se referă cand persoana, ca exemplu un bărbat considera ca s-a înnăscut in corpul greșit si ii este necesară operația de schimbare de sex încât sa se identifice ca ceea ce voia sa fie, adică femeie. Dar din cauza ca nu era femeie inițial cu tot cu schimbarea sexului, ii denumim transexuali. In acelasi timp organul este funcțional. Se pot întreține relații intime

Exista si cazul ca sa fie femeie ce vrea să-și schimbe sexul numai ca asta este rar si este o procedura non-eficienta deocamdată.

Mai exista si categoria de transgender, cum ar fi, un bărbat care considera tot la fel ca este născut in corpul greșit, inițial ar fi trebuit sa fie feneie, deci o să-și însușească ceea ce considera ca trebuia sa fie de la bun început dar nu considera necesara operația de schimbare de sex.

Deci transsexualii isi schimba sexul complet.
Transgenderii doar genul.

Oricum exista extrem de multe categorii...

4 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Trans e cineva care s-a nascut un sex dar prefera sa traiasca precum celălalt sex.

| JoeJegosu598 a răspuns:

Trans sexuala inseamna barbat care se imbraca in femeie

| Hypefox a răspuns (pentru JoeJegosu598):

Nu nu, acela se numește travestit

| LordCristobal a răspuns:

Gen e un barbat care s-a transformat in femeie.