| ionuț48tnv a întrebat:

Ce înseamnă să fiu intersex din punct de vedere biologic?
Este greșit dacă mă simt atras(ă) de mai multe genuri?
(Feminin/masculin)

9 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

"Intersexualitatea (hermafrodit) presupune existența trăsăturilor specifice ambelor sexe la o persoană, fie că acest lucru este vizibil la nivelul organelor sexuale externe, fie că el nu poate fi văzut deoarece presupune modificări interne sau la nivel cromozomial."Un exemplu de intersex este o persoană născută cu cromozomi feminini, dar având organe genitale externe masculine sau dezvoltarea sânilor la un băiat sau lipsa dezvoltării acestora la o fată.
Daca esti atras si de fete si de băieți e complet altceva. Aia se numește bisexualitate. Intersexualitatea nu are nici o legătură

| RAY a răspuns:

Bisexualitate

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Nu este nimic greșit, sunt bărbați frumoși și femei frumoase, vorba lui Freud, sa alegem din toate ))))

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru RAY):

Tu zici ca intersex=bisexual?

| ania a răspuns:

Toti suntem pacstosi si avem atractiae, înclinație inspre toate incalcarile posibile ale constiintei, inclusiv lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Dacă te simți atras la un moment dat sa furi ceva, înseamnă ca ești hoț Faptul ca est atras la un moment dat de ceva nu înseamnă ca trebuie sa faci acel lucru sau ca ești ceva. Sa vad eu unul care se uită două luni la filme cu homosexuali, lesbianae, zoofili, necrofili etc si nu simte absolut nimic.
Dar nu avem pacea constiintei decat daca repectam principiile Creatorului si facem sex doar in cadrul casatoriei hetero altfel traim tot timpul sub condamnarea constiintei,, cu vinovatie si cuvrisc de boli sexuale care sunt pedeaosa Lui pentru cine ii încalcă principiile.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

De abia ai dat tu un răspuns util

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Apai am scris doar ce stiu

| Invictusman2025 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Apai e bine panseluț-o.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare