De multe ori,martusindu-i omului drag ce simti,pana si ultimul gand,depasesti cerintele si nevoile lui sentimentale.
Ba chiar il poti si speria cu exaltarea ta sentimentala,iar rezultatul,in loc sa fie cel dorit,este o indepartare si-o racire cam brusca sau o reactie negativa care poate face mult rau relatiei voastre.
Asadar,expresia se refera la cat si cum dezvalui ceea ce e in tine,ceea ce simti pentru celalalt,tine de alegerea corecta a momentului in care ii poti dezvalui un anumit lucru sau sentiment.
Adica,nu poti spune "te iubesc" in doua zile de relatie si nici "hai sa ne casatorim",intr-o saptamana!
Dar poti spune,fara sa ingrozesti pe nimeni "mi-e tare drag de tine"!
Momentul si cuvintele alese cu masura si grija,pot duce la o relatie frumoasa si foarte lunga,e ca o scala gradata a intensitatii iubirii declarate,daca vrei.
Cu alte cuvinte, poti iubi nemasurat si poti da totul, dar trebuie sa si stii s-o faci, in asa fel incat sa te asiguri ca mesajul tau e receptionat corect si total de omul iubit!
Iar raspunsul, va fi pe masura!
Adica sa iubesti dar sa nu arati asta prea mult persoanei iubite! C-am asta-i moda in ziua de azi dar eu cred ca e cea mai mare prostie...
Salut, Bubulina
Sa iubesti cu masura? Hmmm...sa-ti reprimi manifestarea sentimentelor, avand diverse temeri.
Poate din timiditate, sau poate te temi ca daca-i arati prea mult vei fi ranit/a...
Insa iubirea cu marusa nu mai e iubire.
Odata ce o cuantifici asa, e doar o formula matematica.
Cu stima,
Neo
Iubeste, dar cu masura, dupa parerea mea ar insemna sa nu sufoci persoana iubita cu sentimentele tale, adica tot timpul stai pe,, capul,, ei o bombardezi cu mesaje de dragoste etc. dupa un timp persoana respectiva se va plictisi...
Ca pe vremea comunistilor, la ora 8 se ia lumina, si asta e... Plecati acasa!
Sa iubesti si cu capul, nu doar cu inima. Adica sa nu fi egoista, sufocanta si sa faci ce e mai bine pentru relatie.
beausingurlamasamea întreabă: