In ce context ai auzit-o? E prima data cand o aud, nu prea are sens, dar daca ti-a spus-o un barbat intr-un context sexual, ma gandesc ca ar putea insemna ca daca daca vrei o relatie gen "friends with benefits", el iti sta la dispozitie...dar sa nu iti doresti mai mult de la el, pentru ca nu e dispus sa-ti ofere.
Oamenii spun multe lucruri care nu au nici o logică, asa ca nu te mai stresa sa gasesti raspuns la niste prostii si vorbe in vînt. Gura lumii nu o poate inchide decat pamintul cand vor deceda, pana atunci lasa i in pace pe toti, sa latre.
Inseamna: "sa nu contezi niciodata pe mine, ca oricum nu vei primi nimic".
Pai atunci cum rămâne cu.voi fi aici lângă tine?
Este un raspuns sarcastic...
Un raspuns cu adevarat sensibil si frumos ar fi fost total opus: "daca ai vreodata nevoie de ceva, voi fi aici langa tine sa te ajut".
Sincera sa fiu, nu stiu de unde ai fraza asta, ca-n romana nu spune nimnei asa ceva, nefacand sens.
Era o poza pe Facebook, nu sunt eu in situatia asta. Tipa plangea cu lacrimi iar el ii mangaia obrajii si ii spunea aceasta fraza pe care nici eu nu am inteles-o.
Spune tot contextul. Ce i-ai spus tu înainte?
I-ai spus vreodată că nu vrei nimic de la el?
În orice caz, trebuia să îl întrebi pe el, pe loc ce-a vrut să spună. Niciodată să nu lași astfel de conversații sa "treacă" fără să le înțelegi sensul.
Tu acum îl poți testa: întreabă-l ce ar face dacă tu ai avea o problemă: de sănătate, un accident, ceva neprevăzut. Ar fi acolo langa tine?
Chiar și dacă îți răspunde pozitiv, nu știi până nu ajungi într-o situație nefavorabilă. Știi zicala "prietenul la NEVOIE se cunoaște"? E foarte adevărată!
rhadan întreabă:
Aberdeen întreabă:
TarjaTurunenFan întreabă: