| Side8 a întrebat:

Ce înțelegeți din fraza " Daca vrei vreodată nimic, voi fi aici lângă tine ?????

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna: "sa nu contezi niciodata pe mine, ca oricum nu vei primi nimic".

| Side8 explică (pentru Violleta2022):

Pai atunci cum rămâne cu.voi fi aici lângă tine?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Side8):

Este un raspuns sarcastic...

Un raspuns cu adevarat sensibil si frumos ar fi fost total opus: "daca ai vreodata nevoie de ceva, voi fi aici langa tine sa te ajut".

Sincera sa fiu, nu stiu de unde ai fraza asta, ca-n romana nu spune nimnei asa ceva, nefacand sens.

| Germanu2904 a răspuns:

Nimic.

| wildthing a răspuns:

In ce context ai auzit-o? E prima data cand o aud, nu prea are sens, dar daca ti-a spus-o un barbat intr-un context sexual, ma gandesc ca ar putea insemna ca daca daca vrei o relatie gen "friends with benefits", el iti sta la dispozitie...dar sa nu iti doresti mai mult de la el, pentru ca nu e dispus sa-ti ofere.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Spune tot contextul. Ce i-ai spus tu înainte?
I-ai spus vreodată că nu vrei nimic de la el?

În orice caz, trebuia să îl întrebi pe el, pe loc ce-a vrut să spună. Niciodată să nu lași astfel de conversații sa "treacă" fără să le înțelegi sensul.

Tu acum îl poți testa: întreabă-l ce ar face dacă tu ai avea o problemă: de sănătate, un accident, ceva neprevăzut. Ar fi acolo langa tine?
Chiar și dacă îți răspunde pozitiv, nu știi până nu ajungi într-o situație nefavorabilă. Știi zicala "prietenul la NEVOIE se cunoaște"? E foarte adevărată!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Oamenii spun multe lucruri care nu au nici o logică, asa ca nu te mai stresa sa gasesti raspuns la niste prostii si vorbe in vînt. Gura lumii nu o poate inchide decat pamintul cand vor deceda, pana atunci lasa i in pace pe toti, sa latre.

| adevarulsuprem a răspuns:

E alesul!

| Side8 explică (pentru Violleta2022):

Era o poza pe Facebook, nu sunt eu in situatia asta. Tipa plangea cu lacrimi iar el ii mangaia obrajii si ii spunea aceasta fraza pe care nici eu nu am inteles-o.

Întrebări similare