anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce isi doresc femeile de la un barbat? Parca niciodata nu stim ce vor. Poate de aceea inca sunt singur.
Bani, sex, avere, prietenie?
Funda!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca presupunerea ta in privinta a ceea ce doresc femeile de la un barbat ar fi fost completa daca in plus fata de : bani, sex, avere, prietenie ai fi amintit si de iubire, protectie si stabilitate. big grin

20 răspunsuri:
| OctavianSps a răspuns:

Respect, incredere si bun simt, asta isi doresc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este ca barbatul in relatie cu partenera sa trebuie sa fie sincer, in primul rand, protector, increzut in fortele proprii si nu in ultimul rand, sa fie extrem de romantic.

| RAY a răspuns:

Cu toti ne dorim multe dar de putine vom avea parte,asa e si cu femeile ele simt ceva care este involuntar dar si vor ceva rational,logic ca niciodata nu vom stii pentru ca e imposibil sa stim fiind vorba de cv involuntar, tu stii daca iti place o mancare care nu ai gustato vreodata logic ca nu,asa si barbati, femeile, e ceva involuntar, nu stim ceea ce ne place, asta e misterul existentei noastre, unul din ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culmea ca te-ai gandit doar la alea superficiale.
Raspunsul e iubire, si e valid in cazul oricarei femei normale.

| darrio2007 a răspuns:

In cazul tau tupeu si ceva curaj.

| andiceasu95 a răspuns:

Daca as fi fost fata, mi-as fi dorit de la un barbat sa imi ofere iubire si sa aiba respect, ca degeaba esti tu frumos cu bani sau mai stiu eu ce, daca n-ai cei 7 ani de acasa

| Violleta2022 a răspuns:

Ce doersc femiele de la un barbat?
Respect, dragoste, intelegere, tandrete, blandete, galanterie, ajutor in casa si bucatarie, ajutor cu copilasii, concedii frumoase si relaxante, sex de calitate cu orgasme si bineinteles bani.

Răspuns utilizator avertizat
| OctavianSps a răspuns (pentru Denis6688):

Depinde de persoana, poate ai avut tu mai putin noroc, fetele normale le gasesti in biblioteca nu in club. Succes.

| OctavianSps a răspuns (pentru Denis6688):

Nu pot sa te contrazic, cel putin nu in totalitate, dar trebuie sa realizezi ca asa cum sunt barbati nesimtiti si badarani asa sunt si fete. Asa cum sunt barbati atenti si romantici asa sunt si fete.

| Emma30555 a răspuns:

Fiecare își dorește altceva. Eu personal prefer un bărbat inteligent, puternic dar și înțelept, dacă ai ce vorbi cu un partener, și te mai și distrezi cu el e cam tot ce trebuie

| Alexandrionelu a răspuns:

Nu te aștepta la răspunsuri sincere din partea fetelor aici. Este ca și clasicul: "am facut și eu câteva greșeli în fosta relație, în special ca am pus prea mult suflet" laughing

| ChrisRo a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Iubire, protectie si stabilitate poate oferi orice barbat sanatos la cap. Toata treaba consta in criteriile de selectie (sexuala) pe care le are o femeie.

| Meme10Memu a răspuns:

De toate.

| Sofer a răspuns:

Sa fie iubite si sa fie tratate cu respect. Asta vor fetele cuminti. Fetele mai rebele in special dive. Vor sex, bani, bautura, tigari, masini scumpe.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Siguranță la termen lung.