| 3du4rd a întrebat:

Ce isi doresc fetele de la baieti, iubire sau sex?

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Da, iar cele care isi doresc sa fie iubite si protejate sunt atrase de "bad boys" care le ofera doar sex, deci raspunsul este sex.

16 răspunsuri:
| Vektor a răspuns:

De amandoua + bani laughing

| AkiiiXd a răspuns:

Genul de fete este diferit, dar multe isi doresc sa fie iubite si protejate pe cand unele vor doar sex. big grin

| xStixx a răspuns:

Depinde, sunt multe fete care îşi doresc o relaţie serioasă şi sunt multe fete care doresc doar distracţie ( prieteni de sex, cum se zice. )

| Antonio13579 a răspuns:

Depinde de fata, cele bune si cuminti vor iubire, iar cele mai rele si puse pe distractie vor sex

| OnuOnulică a răspuns:

Fetele îşi doresc iubire dar nu toate! în principiu iubire dar apoi intervine şi sexul...

| Ammizzu a răspuns:

Iubire

| Adinnaaaa a răspuns:

Iubire, iar pe urma sex.

| AkiiiXd a răspuns (pentru Hakuouki):

Nu cred ca suntem in masura sa aflam ce vor cu adevarat fetele happy

| Dorotheea21 a răspuns:

Cate fete ti-au raspuns? laughing
Eu vreau respect, aproape supunere. Prietenul meu trebuie sa faca tot ce vreau eu si din asta poate apare apoi si iubirea si dragostea, ca sex nu fac de fel.
Poate sunt eu un pic altfel, cine stie?

| TurboBlaster a răspuns:

Depinde de fata

| Miladincaa a răspuns:

Buna intrebare, chiar daca orice femeie normala este incantata de sex si asteapta cu nerabdare sa fie dezbracata de iubitului ei pentru o noapte pasionala. Sunt convinsa ca micile dovezi de iubire( un trandafir primit ocazional, un sarut de "buna dimineata", o plimbare in parc sau o simpla imbratisare atunci cand are nevoie) sunt la fel de bine primite. In concluzie orice " parasuta" se bucura de sex, dar o femeie adevarata isi doreste mai curand dragostea partenerului ei decat trupul lui peste al ei.

| eu1234512345 a răspuns:

Depinde de varsta. 50% isi doresc iubire, grija, sa se simta protejate, apoi daca le-ai castigat increderea, si sex. 50% vor sex din prima indiferent de intensitatea sentimentelor

| selfieimage a răspuns:

Dupa cum observi baietii spun ca sex, iar fetele o tin cu iubirea. laughing Acum depinde de fete, intr-adevar, dar eu sunt sigura ca ambele. Adica sa fim seriosi, ce iubire e aia fara sex, ca invers nu e valabila intrebarea. Initial, iubirea este cea mai importanta, aici sunt de acord, dar dupa o lunga perioada de iubire, apare sexul, asa ca tu fa o compilatie din ambele. laughing

| Nan_Cristina_1997 a răspuns:

Isi doresc... laughing tot. Mi se pare ipocrit sa cred ca o fata cuminte si care vrea sa fie iubita nu vrea si sex... poate sub forma dragostei. Acum e greu de raspuns exact,dar pot spune un general: in general fetele isi doresc respect,protectie,intelegere, sa fie ascultate, sprijin, umor, surprize...si o buna parte din ele perfectiune. Si totusi sa revenim in intrebarea, iubire sau sex, ce vor? Pai exista urmatoare posibilitati si dupa cum vad in comentariile anterioare:
1. Sa isi doreasca iubire-si daca primesc e normal sa si dea inapoi,dar daca iubesti simti nevoia sa fii din ce in ce mai aproape de persoana iubita si vrei nu vrei, clar ajungi la un moment dat la sex, poate nu acum, dar peste ani da, sa fim seriosi sexul e o nevoie uneori.
2.Sa isi doreasca sex- Cred cu tarie ca persoanele care vor doar atat se disting vizibil si clar fata de persoanele care nu doar profita de alte persoane
3.Ambele-dar aici e deja o problema laughing, pentru ca vezi ....eu personal ca fata sunt perfectionista.mereu gasesc eu ceva sa-mi daram propria fericire,deci nu te gandi ca daca gasesti o fata care le vrea pe ambele si e serioasa,cuminte, fidela, va fi totul perfect. Mereu si mereu va exista ceva care o va deranja, poate nu va spune, dar se va gandi.Ideea e sa o SPRIJINI.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Respect și tot ce derivă din el!
Pa, pa.