anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce iubire-i aia frate? Eu o iubesc, ea ma iubeste, ea are prieten pe care cica nu-l iubeste...

11 răspunsuri:
| negat1ve a răspuns:

Asta nu mai e iubire frate! Aici ai de a face cu o tipa foarte imatura si indecisa. De ce sa stai cu unu care nu il iubesti? Inteleg ca ar avea motivele ei dar totusi... si iti mai si zice ca te iubeste desi are prieten. Nu stiu ce sa zic, ori vorbesti cu ea la modul cel mai serios, ori e alba ori e neagra, baga-i mintile in cap si trezeste-o la realitate, daca nu las-o in continuare cu prietenul ei.

| AnneღU a răspuns:

big grin Eu il iubesc ea il iubeste laughing) pe amandoi ea va pacaleste... Baii sa stii ca nu e prea ok situatia. Ori cu tine, ori cu el... Ar cam fi cazul sa aleaga!

| Danysan a răspuns (pentru AnneღU):

Ca binisor ai zis laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma, ca sa nu va suparati hai sa va iubesc eu pe-amandoi, asa nu mai sunteti gelosi, ce zici, va bagati?

| Danysan a răspuns:

Eu am impresia ca e genu care nu stie ce vrea si ca vrea sa aiba in preajma ei mai multi baieti laughing.Asa ca degeaba o iubesti ca ea viseaxa laughing.iar cica ala spune multe...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta mi s-a intamplat si mie. Cica ii place de mine si ea statea cu altu' si mie-mi zicea ca e dar asa ca nu stiu ce...
Ce sa mai si crezi?
Bataie de joc.

| Dariusuu a răspuns:

Combină-te cu ea atunci când ştie ce vrea de la o relaţie până atunci dă-i puţin timp să se gândească la ce face.

| loverboy111 a răspuns:

Tu esti fraier ca iubesti o cuuuurva. Ea e o cuuuurva. Zii "te pup, pa pa!"!

| NoNameexd a răspuns:

Adevărul e că nici ea nu știe ce vrea,și nici ea nu se crede ce zice. Băiatului ăla îi spune " Te iubesc", ție îți spune " Te iubesc", dar faza e că s-ar putea să nu vă iubească pe niciunu, îi place să se țină băieții după ea, și probabil nu poate ieșii din relație pentru că este de ceva vreme cu băiatul acela sau motive se găsesc multe.Nu te mai ține după ea,că ești penibil, sincer, fără supărare.Tu nu vezi câte fete sunt pe lumea asta? Găsește-ți o fată cu capul pe umeri, care atunci când zice " Te iubesc" să fie pentru tine cu adevărat, și nu pentru 100. Baftă!

| ILoveMI a răspuns:

Pe el il iubeste, de tine e indragostita.
Indragosteala uneori are o putere mai mare de convingere in fata iubirii pentru ca e mai rascolitoare, fugitiva si noua.
Pe scurt : daca nu a plecat de langa el e pentru ca nu vrea cu adevarat.

| Zenithf a răspuns:

Daca ea il paraseste pe el pentru tine, te va parasi pe tine pentru altul. Risky business...