Prima data (evident) cred ca e aspectul fizic, care nu trebuie sa fie perfect, ci ingrijit si moderat. Apoi, dupa ce cunosc o fata, incep sa vad caracterul, adica(de exemplu) mie nu imi plac fetele care nu pot sa se exprime in felul lor, fara personalitate, fara o definitie a unei mentalitati de societate. Pe urma totul vine de la sine
Cum arata asta e pe primul loc, la ce are in creier pe uni baieti nu prea ii intereseaza. scurt si simplu, funda?
Pai in primul rad aspectul fizic, apoi comportamentul ..astea sunt principalele lucruri.parerea mea!
Prima data aspectul fizic, apoi felul ei de-a fi, umorul, modul in care gandeste.acum depinde unii baieti nu sunt interesati de fete cuminti, ci din contra. unora le plac fetele timide, altora nu.
Aspectul fizic pe de-o parte, dar privirea ei mi se pare foarte importantă. Dacă ne uităm unul la altul şi privirea ei mă linişteşte îmi dau seama că e o fată specială. Tot la fel de important mi se pare şi caracterul, dacă e foto-model în exterior dar are un caracter infect şi un vocabular limitat şi manipulat de tv, e un turndown. Personal aş prefera o fată cu aspect îngrijit şi plăcută la chip şi vorbă cu care să ma înţeleg.
Aspectul fizic In primul rand...dar nu inneaparat am in clasa o fata si o plac foarte multi baieti chiar daca nu e "dezvoltata"..charsima si comportamentul sunt esentiale