Ar fi bine sa ramai cu cel din prezent, nu are rost sa lasi 2 ani din viata ta pentru cineva care la randul sau a gresit. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie fiindca dupa ce il lasi pe actualul pentru fostul, cu acesta nu vei mai discuta omeneste. Lasa sentimentele pentru cel din trecut acolo unde le e locul, incearca sa dai uitari. Ce a fost in trecut sa ramana in trecut, nu are ce cauta in prezent! Iar tu stii! Asculta-ti inima e cel mai important lucru, dar gandeste cu capul!
Sa nu faci greseala de a renunta la actualul fostul avum a realizat ce a pierdut si -a dat seama ca nu mai esti a lui. Trecutul e trecut ai grija de actualul si nu renunta la el 2 ani e o perioada destul de lunga :*
Ramai cu actualul sau cu niciunul daca lucrurile nu merg bine cu el! In niciun caz nu te impaca cu fosti... locul lor e in trecut, lasa-i acolo!
Nu prea sunt eu in masura sa raspund la aceasta intrebare dar eu cred ca as alege pe cel actual
Parerea mea este sa nu alegi pe nimeni.Degeaba mai tii la fostul iubit daca iti este frica sa nu repete greselile din trecut.O relatie se bazeaza pe incredere.Ti-ai dori sa stai ca pe ace mereu fiindca nu stii daca te minte sau nu? Daca tu consideri ca nu e serios, nu are rost.Te-ai gandit ca stai cu actualul doar pentru a incerca sa-ti vindeci ranile din relatia anterioara si ca stai cu el doar pentru a-l uita pe fostul? Nu alerga dupa doi iepuri fiindca e posibil sa nu prinzi niciunul.Nu sta cu o persoana doar de dragul anilor petrecuti impreuna. Bafta :*
Buna,
Eu te-as sfatui sa il cauti pe al treilea din pacate.
Daca cu actualul iti pui probleme din astea, ceva nu e in regula.
Daca inca te intereseaza cel trecut, iarasi nu e bine.
Cauta-l pe unul care sa ti-i scoata din minte pe amandoi.
Am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine, fostul vs actualu. Ma cauta la greu fostul.
M-am despartit de actualu, si m-am reimpacat cu fostul.''Relatia'' a durat o luna, despartindu-se apoi de mine, facandu-ma de tot rahatu de fata cu toata scoala(ne-am injurat la greu) + m-a si lovit.
(Bine aici depinde si de varsta.)
Oricum eu am invatat pe pielea mea sa nu las actualu pentru un fost.