Atunci sa faca ceea ce alege, adica deloc. Tu ti-ai aratat interesul pentru a gasi o alternativa, aceea de a folosi anticonceptionale, dar daca sanatatea nu-ti permite, nu poti, asa ca el ar trebui sa inteleaga.
Ai putea sa mai incerci cu injectiile contraceptive, n-ar strica sa vorbesti despre asta cu medicul tau, sa vezi daca e in regula sa folosesti.Incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa folositi niste prezervative mai subtiri, gen Durex Elite sau Durex Ultra thin.In cazul lui, e mai mult o problema psihica, un blocaj, nu vad de ce i-ar displacea prezervativul, astfel incat sa refuze sexul cu totul.
O discutie ar rezolva multe. E destul de egoist la treaba asta si nu ar trebui sa te lasi induplecata si sa accepti sexul fara prezervativ, nu cred ca-ti arde de copiii sau BTS acum.Nu-i convine, asta e, sanatatea si integritatea ta e mai importanta in momentul de fata.
Cu prezervativ sau deloc, el va ceda primul.
Fa ce e bine si sanatos pentru tine, nu ce ii aduce lui placere...
Mai inainte de toate gandeste-te la tine.
Eu zic sa te desparti de el! Daca r tine cua devarat la tine, ar intelege! Si s-ar gandi l tine dar asa ii pasa doar de placerea lui.Gaseste pe cineva care te iubeste cu adevarat!:*
Sper ca te-am ajutat*