mie îmi plac glumele bune, ador un bărbat cu simțul umorului. Este la fel de adevărat că nu îmi plac complimentele in exces (denotă un pic de disperare din partea tipului/tipilor care le fac). Ce ai întrebat tu depinde de mentalitatea atât a tipelor cât si a tipilor.
Eu vad ca nu, zeus o sti ce le place la unele
Cine te-a dezamăgit, Ray?
Nu am asteptari de la nimeni asa ca nimeni, dar spun si eu ca e drama mare, trebuie sa ai grija ce sa vorbesti ca rapid te ignora
Cum sa vorbesc cu o fata in opinia ta?
Intra pe wapp
Nu am baterie
Imi plac complimentele, glumele bune, un zambet dragut aruncat cand trebuie...Nu e neaparat asa cum spui si depinde de la femeie la femei si la cat il duce mintea pe barbat ca daca este prostanac face glume tampite sau este libidinos normal ca nu vrea nici o fata flirt cu el.Ca si tie daca vine o toanta cu glume de tot rahatu care iti da una dupa cap cand va intalniti si isi sterge muci cu maneca in timp ce vorbeste nu cred ca iti arde de flirt cu ea...
Depinde de fiecare in parte."trebuie sa ai grija la fiecare cuvintel sau gest"-asta ar face-o doar un barbat care nu are incredere in el.
Tu esti o bomba
Daca nu are incredere in el nu mai e barbat, ca sa incepem cu asta, stii tu.
Ai grija ca ea e o bomba
De ce mai? Ca isi foloseste capul fata de majoritatea oamenilor? Nu e problema, stai linstit. E bine asa. Cum am mai zis, ma mir totusi ca atat de mult pentru varsta ei. E ceva la mijloc
Sa detonat de multe ori
Ai dreptate.Dar asa s-ar reduce numarul barbatilor la jumatate))
Cand m-am "detonat"?
Sau poate ar fi mai ok sa fie doar cei din top 100 forbes
De multe ori, imi bate inima cand vb cu tine, imi este frica ca nu cumva sa explodezi
Jumatate? Pfff. Mai scade. Mult. Foarte MULT!
Asa e
N-ai reusit inca sa ma enervezi destul de mult cat sa "explodez"
Ma bucur, sa imi spui cand o sa te explodez
N-ai sanse
Inseamna ca nu sunt chiar asa enervant, dracusor, rautatea pamantului
"Inseamna ca nu sunt chiar asa enervant" Vrei lectii?
Nope.Nici pe departe.
Man nu ca urasc critica, dar critica rationala, nu aia care sa fie spusa negativ, daca mi ai spune ma vezi ca trebuie sa te imbraci asa sa pari mai ok si eu vad asta accept, nu sunt o minte deschisa, fixa, doar ca esti prea dur cateodata
Wow ma emotionezi, credeam ca ma urasti
Nu.N-am de ce sa urasc o persoana pe care n-o cunosc.
Inca nu ma cunosti?
Nu
Fiecare are caracterul lui Ray. Depinde de trecut. Hai ca facem spam si dam in altele. Ma car la alta intrebare. Gasesc eu pe cineva care sa enervez pe aici
Adica ma rog nu in totalitate))
Si imi placi sufletul draga mea?
E prea mult spus "plac".Mai ales cand imi zici "draga mea".
Adica cum sa isi spun, doamne ce complicata esti, nici complimentele nu isi plac acum
Zoey.Sau pur si simplu spui ce ai de zis.Doar stii ca nu imi plac(majoritatea)))
Ce isi place tie? complimentele financiare?
Nu.Complimentele normale, nu exagerate si spuse mai rar.
Nu isi place nimic, nu esti singura, cred ca citatul fetele nu se fac din vorbe =deci e pierdere de timp discutile cu voi, voi dati atentie si va place sa vorbiti doar cu baieti frumosi care va atrag
Cum n-am idee cum arati, nu se pune problema de atras sau nu.Si imi plac multe, doar ca tu nu le nimeresti.
Ce mare ghinion am eu, ce sa faci asta e, las ca le stie fat frumos mai bine
Spune exact ce ai in minte de cele mai multe ori vei fi respins dar pana la urma tot vei gasi una care sa fie pe frecventa ta
linarkfts întreabă: