mie îmi plac glumele bune, ador un bărbat cu simțul umorului. Este la fel de adevărat că nu îmi plac complimentele in exces (denotă un pic de disperare din partea tipului/tipilor care le fac). Ce ai întrebat tu depinde de mentalitatea atât a tipelor cât si a tipilor.
Imi plac complimentele, glumele bune, un zambet dragut aruncat cand trebuie...Nu e neaparat asa cum spui si depinde de la femeie la femei si la cat il duce mintea pe barbat ca daca este prostanac face glume tampite sau este libidinos normal ca nu vrea nici o fata flirt cu el.Ca si tie daca vine o toanta cu glume de tot rahatu care iti da una dupa cap cand va intalniti si isi sterge muci cu maneca in timp ce vorbeste nu cred ca iti arde de flirt cu ea...
Nu am asteptari de la nimeni asa ca nimeni, dar spun si eu ca e drama mare, trebuie sa ai grija ce sa vorbesti ca rapid te ignora
Daca nu are incredere in el nu mai e barbat, ca sa incepem cu asta, stii tu.
De ce mai? Ca isi foloseste capul fata de majoritatea oamenilor? Nu e problema, stai linstit. E bine asa. Cum am mai zis, ma mir totusi ca atat de mult pentru varsta ei. E ceva la mijloc
Ai dreptate.Dar asa s-ar reduce numarul barbatilor la jumatate))
De multe ori, imi bate inima cand vb cu tine, imi este frica ca nu cumva sa explodezi
N-ai reusit inca sa ma enervezi destul de mult cat sa "explodez"
Inseamna ca nu sunt chiar asa enervant, dracusor, rautatea pamantului
Spune exact ce ai in minte de cele mai multe ori vei fi respins dar pana la urma tot vei gasi una care sa fie pe frecventa ta
linarkfts întreabă: