| RAY a întrebat:

Ce mai atrage in ziua de azi fetele? ma refer la a filtra cu ele, complimentele nu le plac, glumele nu le plac, daca te uiti la ea =esti obsedat sexual, cum sa vorbesti cu ea ca nu cumva sa explodeze? chiar trebuie sa ai grija la fiecare cuvintel sau gest? merita sa te injosesti in fata unei fete doar pentru vaginul ei?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

laughing mie îmi plac glumele bune, ador un bărbat cu simțul umorului. Este la fel de adevărat că nu îmi plac complimentele in exces (denotă un pic de disperare din partea tipului/tipilor care le fac). Ce ai întrebat tu depinde de mentalitatea atât a tipelor cât si a tipilor.

53 răspunsuri:
| RAY explică (pentru anonim_4396):

Man nu ca urasc critica, dar critica rationala, nu aia care sa fie spusa negativ, daca mi ai spune ma vezi ca trebuie sa te imbraci asa sa pari mai ok si eu vad asta accept, nu sunt o minte deschisa, fixa, doar ca esti prea dur cateodata

Wow ma emotionezi, credeam ca ma urasti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu.N-am de ce sa urasc o persoana pe care n-o cunosc.

Inca nu ma cunosti?

anonim_4396

Nu

anonim_4396

Fiecare are caracterul lui Ray. Depinde de trecut. Hai ca facem spam si dam in altele. Ma car la alta intrebare. Gasesc eu pe cineva care sa enervez pe aici thinking

anonim_4396

Adica ma rog nu in totalitate))

| RAY explică (pentru CristianCristian99):

Vreau sex, asta sa spun?

Si imi placi sufletul draga mea?

anonim_4396

E prea mult spus "plac".Mai ales cand imi zici "draga mea".

| Ara997 a răspuns (pentru RAY):

Doar atat? o fata desteapta poate sa -ti ofere multe alte delicii, nu le subestima. e pacat de dumnezeu

Adica cum sa isi spun, doamne ce complicata esti, nici complimentele nu isi plac acum

anonim_4396

Zoey.Sau pur si simplu spui ce ai de zis.Doar stii ca nu imi plac(majoritatea)))

| RAY explică (pentru Ara997):

Ipocrizie,minciuna,falscitate, bataie de joc, ai dreptate foarte destepte sunt fetele stiu sa joace bine teatru, sa se foloseasca de tine apoi pa, lasa-ma cu basme de astea femeile nu iubesc cu adevarat ele iubesc ceea ce are un barbat ca material in fine

Ce isi place tie? complimentele financiare?

anonim_4396

Nu.Complimentele normale, nu exagerate si spuse mai rar.

| Ara997 a răspuns (pentru RAY):

Asa le "crestem si educam".
barbatii isi umfla muschii de mititei la ele si pe urma raman consternati cand ele scaneaza toate retelele wireless din jur si se conecteaza la "cea mai puternica ".

Nu isi place nimic, nu esti singura, cred ca citatul fetele nu se fac din vorbe =deci e pierdere de timp discutile cu voi, voi dati atentie si va place sa vorbiti doar cu baieti frumosi care va atrag

anonim_4396

Cum n-am idee cum arati, nu se pune problema de atras sau nu.Si imi plac multe, doar ca tu nu le nimeresti.

Ce mare ghinion am eu, ce sa faci asta e, las ca le stie fat frumos mai bine

| tpujan a răspuns:

Hess Is More - Yes Boss
https://www.youtube.com/watch?v=OPqV4ipyMsg

| Theo94 a răspuns:

A "filtra", tu le dai printr-un filtru?

| RAY explică (pentru Theo94):

Da