mie îmi plac glumele bune, ador un bărbat cu simțul umorului. Este la fel de adevărat că nu îmi plac complimentele in exces (denotă un pic de disperare din partea tipului/tipilor care le fac). Ce ai întrebat tu depinde de mentalitatea atât a tipelor cât si a tipilor.
Man nu ca urasc critica, dar critica rationala, nu aia care sa fie spusa negativ, daca mi ai spune ma vezi ca trebuie sa te imbraci asa sa pari mai ok si eu vad asta accept, nu sunt o minte deschisa, fixa, doar ca esti prea dur cateodata
Fiecare are caracterul lui Ray. Depinde de trecut. Hai ca facem spam si dam in altele. Ma car la alta intrebare. Gasesc eu pe cineva care sa enervez pe aici
Adica cum sa isi spun, doamne ce complicata esti, nici complimentele nu isi plac acum
Zoey.Sau pur si simplu spui ce ai de zis.Doar stii ca nu imi plac(majoritatea)))
Nu isi place nimic, nu esti singura, cred ca citatul fetele nu se fac din vorbe =deci e pierdere de timp discutile cu voi, voi dati atentie si va place sa vorbiti doar cu baieti frumosi care va atrag
Cum n-am idee cum arati, nu se pune problema de atras sau nu.Si imi plac multe, doar ca tu nu le nimeresti.
Ce mare ghinion am eu, ce sa faci asta e, las ca le stie fat frumos mai bine
linarkfts întreabă: