Femeile sunt in stare sa-ti ofere intr-o relatie atat calduri sufletesti, corporale, nervi, gelozii, momente frumoase si dragoste, acum depinde de cine dai ca sa nu generalizezi.
Nu meriti nici macar sa fii violat, meriti sa mori virgin. Si asta o sa se si intample .
Ce poate face o femeie cu un ratatouile ca tine?
wow ce compliment, zi-mi omule ce e asa scarbos la personalitatea mea, argumenteaza ma nu jigniri aiurea
Astea nu sunt jigniri, daca tu iti recitesti comentariile si iti zici: mama, ce destept si ce normal la cap sunt. Vai de capul tau. Jur ca pana intr-un punct am incercat sa te inteleg, dar esti... n-am cuvinte.
Tu esti o supa de ceapa faci lumea sa planga de inteligenta ta, ti ai ales bine usernameul
Ma astea nu sunt argumente omule, tu stii ce e un argument? tu ai jignit atat, argumenteaza omule ce si cum, esti autista nu stii ce e gluma vs ceva serios
Ti s-a argumentat de 100 de ori pe site-ul asta de ce ai o gandire de rahat, dar nu pricepi, nu o sa pricepi niciodata.
Hai termina cu limbajul asta de tiganca, te credeam romanca, argumenteaza naibi rational
Pana acum ma pupai in fund, acum fac lumea sa planga cu inteligenta mea. Cum spuneam, un caracter scarbos. De-a dreptul abominabil. Tot respectul pentru fetele care ti-au dat jet.
beausingurlamasamea întreabă: