Fii calma ca sunt si fete ok, eu nu vorbeam de ele, dar tu cum te ai aprins clar esti in categoria de care vorbeam
Da, ma, tu esti agramat, misogin, virgin la 28, n-ai viata efectiv, ti-o irosesti pe site-ul asta, pun pariu ca n-ai nici job, dar eu sunt autista . Eu zic sa citesti despre autism, ca te descrie perfect. Esti in lumea ta. Si nu te scoate nimeni din mocirla aia cu niciun argument din lumea asta.
La tine toate sunt panarame ))))).
Daca nu le trebuie 20 cm sunt mincinoase. )))
M-am aprins pentru ca m-am saturat sa-ti citesc mizeriile. Nu vrei sa evoluezi deloc. Tot in neanderthal traiesti. Acolo o sa mori.
Imi platesti tu curentul, internetul ma? tu nu stai pe TPU? ma omule cu toti suntem in acelasi lume, realitate si lesbienele sunt virginele nu?
Te ai aprins ca esti fix de ceea ce am scris, cum de din toate nu mi au raspuns, asta inseamna ceva, ca o fata care nu se simte de ce sa spuna ca nu e
M-am aprins pentru ca m-am saturat sa-ti citesc mizeriile. Nu vrei sa evoluezi deloc. Tot in neanderthal traiesti. Acolo o sa mori.
neanderthal erau misogini ma? nu stiam mai ne spui ceva despre ei ca suntem curiosi
N-am auzit. Zi mai tare. Tu ce ai de oferit? Ce calitati ai tu? Ce ar face o femeie sa fie cu tine si sa fie mandra de tine? ))))))))
Cred ca contemplarea este cel mai bine spus, vrem sa ne contemplam reciproc
Suntem? Ai mai multe personalitati?
Ti-am zis de ce m-am aprins, dar dupa ce ca nu stii sa scrii, se pare ca nu stii nici sa citesti.
Ray, ti-am mai zis si eu, vorbim ca de la barbat la barbat, nu toate femeile sunt la fel si nu toate se baga-n mocirla pe care o descrii tu pe aici.
Nu le mai judeca, nu merita toate bagate in aceeasi oala,, generalizarea e cel mai nasol lucru, fetele care chiar sunt cum trebuie se simt din start marginalizate si se simt urat din cauza ca unii le interpreteaza cum nu trebuie.
Lasa neanderthalul, zi ma, ce calitati ai tu? Ce realizari ai pana la varsta de 28 de ani? Ce ai de oferit intr-o relatie?
"Vrem"? ..imi pare rau sa te dezamagesc, da' eu nu vreau nimic
Nu ma refeream la noi, si la ceea ce vrea un om de la altul intr o relatie, intrebarea e despre natura umana