Femeile sunt in stare sa-ti ofere intr-o relatie atat calduri sufletesti, corporale, nervi, gelozii, momente frumoase si dragoste, acum depinde de cine dai ca sa nu generalizezi.
Ray, ti-am mai zis si eu, vorbim ca de la barbat la barbat, nu toate femeile sunt la fel si nu toate se baga-n mocirla pe care o descrii tu pe aici.
Nu le mai judeca, nu merita toate bagate in aceeasi oala,, generalizarea e cel mai nasol lucru, fetele care chiar sunt cum trebuie se simt din start marginalizate si se simt urat din cauza ca unii le interpreteaza cum nu trebuie.
Nu meriti nici macar sa fii violat, meriti sa mori virgin. Si asta o sa se si intample .
Idiot e putin spus, e bolnav.
Tu esti o supa de ceapa faci lumea sa planga de inteligenta ta, ti ai ales bine usernameul
Pana acum ma pupai in fund, acum fac lumea sa planga cu inteligenta mea. Cum spuneam, un caracter scarbos. De-a dreptul abominabil. Tot respectul pentru fetele care ti-au dat jet.
Ma omule ce ai? ai crize? esti la menstruatie?
Fii calma ca sunt si fete ok, eu nu vorbeam de ele, dar tu cum te ai aprins clar esti in categoria de care vorbeam
Agramat sunt, misogin sunt doar fata de panarame
La tine toate sunt panarame ))))).
Daca nu le trebuie 20 cm sunt mincinoase. )))
M-am aprins pentru ca m-am saturat sa-ti citesc mizeriile. Nu vrei sa evoluezi deloc. Tot in neanderthal traiesti. Acolo o sa mori.
Ce poate face o femeie cu un ratatouile ca tine?
wow ce compliment, zi-mi omule ce e asa scarbos la personalitatea mea, argumenteaza ma nu jigniri aiurea
Astea nu sunt jigniri, daca tu iti recitesti comentariile si iti zici: mama, ce destept si ce normal la cap sunt. Vai de capul tau. Jur ca pana intr-un punct am incercat sa te inteleg, dar esti... n-am cuvinte.
Ma astea nu sunt argumente omule, tu stii ce e un argument? tu ai jignit atat, argumenteaza omule ce si cum, esti autista nu stii ce e gluma vs ceva serios
Ti s-a argumentat de 100 de ori pe site-ul asta de ce ai o gandire de rahat, dar nu pricepi, nu o sa pricepi niciodata.
Hai termina cu limbajul asta de tiganca, te credeam romanca, argumenteaza naibi rational
Nu meriti mai mult
Da, ma, tu esti agramat, misogin, virgin la 28, n-ai viata efectiv, ti-o irosesti pe site-ul asta, pun pariu ca n-ai nici job, dar eu sunt autista . Eu zic sa citesti despre autism, ca te descrie perfect. Esti in lumea ta. Si nu te scoate nimeni din mocirla aia cu niciun argument din lumea asta.
Imi platesti tu curentul, internetul ma? tu nu stai pe TPU? ma omule cu toti suntem in acelasi lume, realitate si lesbienele sunt virginele nu?
Te ai aprins ca esti fix de ceea ce am scris, cum de din toate nu mi au raspuns, asta inseamna ceva, ca o fata care nu se simte de ce sa spuna ca nu e
M-am aprins pentru ca m-am saturat sa-ti citesc mizeriile. Nu vrei sa evoluezi deloc. Tot in neanderthal traiesti. Acolo o sa mori.
neanderthal erau misogini ma? nu stiam mai ne spui ceva despre ei ca suntem curiosi
Suntem? Ai mai multe personalitati?
Ti-am zis de ce m-am aprins, dar dupa ce ca nu stii sa scrii, se pare ca nu stii nici sa citesti.
De ce nu raspunzi?
Intrebarile sunt foarte simple.
N-am auzit. Zi mai tare. Tu ce ai de oferit? Ce calitati ai tu? Ce ar face o femeie sa fie cu tine si sa fie mandra de tine? ))))))))
Tu raspunde despre neanderthal si isi raspund
Vezi ca am o limita si te apropi de ignor
Cica daca se ocupa cu casa e sclava
Aiurea
Tu ce poti demonica noastra
Buna intrebare
Cred ca contemplarea este cel mai bine spus, vrem sa ne contemplam reciproc
Lasa neanderthalul, zi ma, ce calitati ai tu? Ce realizari ai pana la varsta de 28 de ani? Ce ai de oferit intr-o relatie?
"Vrem"? ..imi pare rau sa te dezamagesc, da' eu nu vreau nimic
Nu ma refeream la noi, si la ceea ce vrea un om de la altul intr o relatie, intrebarea e despre natura umana
Eram doar sarcastica...
Cu crizata de sus am devenit si eu lipsit de umor
Care dintre?
Supa de ceapa expirata =vezi ca si rimeaza
Hmm...si eu care credeam ca sunteti prieteni
Nici eu nu ma asteptam sa faca crize de astea, poate e la menstruatie, inteleg ca e greu in perioada aia
Daca asta e parerea ei...de ce iti pasa?
De asta i am dat si ignor ca nu suntem la cort
Asa rezolvati voi problemele, cu ignor?: )))
Dar asta era crizata, a blocat serverul TPU, lua foc daca nu-i dateam
Alta mi-a dat stop ignore apoi ma jignit din nou in ignore
Indecisa domnisoara/doamna, ce sa zic?
Fara cuvinte
Te pot intreba ceva in privat?
Am eu onoarea asta?
Esti in lista mea de prieteni, desigur ca da
Intreaba ma
beausingurlamasamea întreabă: