| OchiPentruTotiSiInimaPentruUnu a întrebat:

Ce mai pot sa zic sau sa mai fac acum straight face? E destul ce am de spus, deci daca vreti sa cititi..cititi, daca nu, nu. Ieri prietena mea cea mai buna mi-a spus ca la inceputul verii trecute, cand eram eu cu un baiat, ei i-a placut o luna de el si mereu gasea motive sa nu iasa pe afara, ca sa nu ne vada pe noi impreuna. Eu cu baiatul ala avem "legaturi"de un an de zile, suntem impreuna, ba nu, ba da etc. Ieri am iesit cu prietena mea cea mai buna [ cica ] si ne-am intalnit cu fostul meu prieten si cu un alt baiat. Pe drum am inceput sa ma cert cu prietena mea din cauza baiatului ala, ca eu ziceam ca-mi place de el, iar ea-mi zicea : Hai, du-te la el, ca raman eu cu Alex [ pe un ton ironic straight face ] [ alex fiind fostul meu prieten si baiatul de care ii placea ei si pentru care si acum simte ceva special, ca e diferit chatterbox ]. Si Alex ii lua apararea din orice, ca eu sunt superioara si ca-mi dau fite si ca ce am cu ea. Mai tot timpul a facut asa si e logic sa ma deranjeze. Vorbeste cu ea despre mine, lucru care ma duce la disperare. Apoi, m-am dus pana acasa, iar Alex tot la misto zicea : du-te acasa si apoi radea. se vedea pe fata lui ca vrea sa ma enerveze si sa ma tachineze rolling eyes. Tot ieri, baiatul ala care era cu el ii ceruse nr.meu si i-a zis ca el e prietenul meu, ca sa ma lase in pace, ca vezi Doamne ala e disperat si pana nu face rost de nr.meu nu se lasa..Nu stiu daca alex mai tine la mine sau nu, dar ma simt dezamagita de prietena mea si despre Alex...pot sa zic ca il urasc in momentul asta! Parca a schimbat-o radical pe ämica meastraight face isi da prea multe aere..si chiar nu stiu ce sa fac ..si cum sa scap de starea asta, ca-mi vine sa ii omor pe amandoi!

Răspuns Câştigător
| blueSky_3324 a răspuns:

E clar ca ea nu-ti este prietena, doar stii si tu vorba aia, prietenul la nevoie se cunoaste. Din ce-ai povestit tu... "amica" ta il place pe fostul tau iubit, dar nu cred ca fostul o place, doar probabil este suparat ca v-ati despartit, te tachineaza,.iar "amica" ta daca-l place se ia dupa el si practic tu esti "intre ciocan si nicovala". Cel mai bine e sa-i lasi tu in pace, indiferenta doare cel mai mult, vezi-tu tu de ale tale si fa-ti alta prietena. Pup! O zi buna fundita :-D?

3 răspunsuri:
| Ciufulituuu a răspuns:

Pai...Conteaza daca el mai simte ceva pentru tine? Tu trebuie sa simti pentru el Si prietena aia a ta... daca ti-ar fi cea mai buna s`ar intoarcebig grin zic si ew

| paulanagy a răspuns:

Cred ca baiatul ala nu e potrivit pentru tine eu zic sai dai papucii iar dupa un timp o sa te caute daca chiar te iubeste si daca nu e mai bine sal lasi liber tot una iti va fi!

| MonSterDrinK a răspuns:

Buna...Daca tu nu mai simti nimic pentru,, Alex" poti sa-l lasi in pace si,, prietena ta cea mai buna"o poti lasa sa faca o relatie cu fostul tau prieten daca tu nu mai simti nimic pentru acel baiat. Daca mai simti ceva spune-i acumwinkingca dupa aceea sa nu fie prea tarziu.