Intreab-o ce crede despre tine si ca sa o faci sa isi exprime sentimentele poti sa-i faci si un compliment.de genul:"hei frumoaso. voiam sa te intreb din curiozitate ce parere ai despre mine?"
Oricum e bine sa deschizi conversatia cu alte intrebari, intrebarea asta pune-o undeva pe la mijlocul conversatiei, apoi indiferent de raspunsul ei mai continua un pic conversatia.
Mai e o chestie, daca de obicei ea iti scrie inseamna ca are un interes. daca de obicei ia inchide conversatia atunci nu e interesata.
Pai... Am intrebat-o si a spus ca nu ma vede decat un coleg insa eu cred 2 lucruri si anume 1 face asta din cauza colegiilor si a unei intamplari din trecut adica spune asta de teama, 2 a dat semne si pana sa se raceasca relatia de prietenie dintre mine si ea, si acum de curamd, maxim o saptana! Deci?
Poate sa fie ceva. dar la o adica raspunde probabil si din respect. depinde... daca scrie pe whatsApp poti sa vezi cand ti-a dat SEEN. (SEEN-ul sfant). daca iti da seen si apoi scrie imediat sau destul de repede inseamna ca simte seva pentru tine daca a vazut mesajul si scrie peste vreo ora inseamna ca nu esti deloc important pentru ea.
Mai e o chestie si cu emoticoanele. daca pune multe emoticoane, posibil sa te placa sau sa aiba un interes fata de tine.
dar tot e bine ca iti raspunde la mesaje, adica eu de exemplu daca nu ma intereseaza un baiat deloc si ma enerveaza pur si simplu il ignor. deci sunt sanse sa te placa.
Mai e o chestie si cu emoticoanele. daca pune multe emoticoane, posibil sa te placa sau sa aiba un interes fata de tine
nu stiam, daca te percepe ca un frate cate isi trimite?
Nu trimite. daca pune emoticoane gen banane sau vânătă sau piersica posibil sa aiba chiar si o tentativa de viol.
Spune-i ca esti gay, daca raspunde cu chestii gen ``aa, ok`` nu te place daca raspunde ``pacat, imi placea de tine``...tot nu te place, esti urat...
O intrebi direct și dacă vezi că îți Răspunde intr-un mod negativ ii spui ca a fost o gluma. și te-ai scos bafta
Dar dacă de exemplu să zicem că este ocupată cu ceva...și doar dă seen și raspunde peste un timp pentru că atunci poate! ..Ar putea fii si asta?
Și dacă ma băgat în friendzone...eu ce să fac... dacă ea a făcut asta, asta este!, Știu că nu este bine că sunt în friendzone?
Si asta e posibil.Dar ce esti atat de burac in hanorac. Spune-i ca o placi, o saruti, iti bagi destinatia in locatia ei si gata.
XXX pace XXX
Sa spun ceva:Imi rasounde, dar numai la intrebari adresate despre scoala! Daca o intreb de exemplu ce face...doar da seen! De ce crezi ca face asga? Mentionez ca este timida, si eu la fel!