@tuhhey23:stiu ca asa se cucereste in ziua de azi o pitzipioanca!dar iti trebuie si puutina materie cenusie...
degeaba are bmw si bani daca nu stie sa scoata 2 vorbe...
Si daca nu ai bmw si bani...(care nu mi se pare o metoda)zambeste la ea, arata'i ca iti place de ea.invit'o la o plimbare la un suc si stati de vorba
Succes!
Dar u crezi ca exista "metode"? t inseli, raw d tot,. las-o balta k daca asa vrei u sa actionezi n-ai nici o sansa, ...nu exista plan/schema pentru asa ceva, ...ps:am nervi, nu ma luati prea mult in seama,.
Tukhey23 nu am bani nici bmw a si eu dacia altceva ce poti spune.asa mai intelept ca floryMS de raspunsuri pana acum oricum
Pai tocmai Ramona.ca nu prea am vorbit cu ea.am lasat-o mai mult pe ea sa vad ce face. dar nu spune nici nu dar nici chiar un da.100 la 100 am sa insist sa vorbesc cu ea mai mult intr-o zi.
Normal ca exista scheme .pentru cele necunoscute
pentru cele cunoscute secretul este SPONTANEITATEA. Si pe langa asta multe alte calitati .prin care ii arati ca esti barbat
asta vor ele
.
Ca sa poti cueri o fata in primul ramd trebuie sa ii arati ca iti place de ea... sa ai o conversatie normala cu ea, sa ai simtul umorului, sa o faci sa se simta bine im prezenta ta.
sa nu fi prea insistent astfel poti s-o indepartezi de tine.
vorbeste mult cu ea, fi tu insati, fi sincer cu ea.