Lasa faza cu citatul acela esti ca un trandafir roz. eu consider o vrajeala maree.
la prima intalnire un trandafir rosu si o plimbare prin parc:d.
Faceti ceea ce simti tu, eu cred ca un fir de trandafir este ok pentru prima intalnire. Acum este destul de frig pentru a va plimba prin parc, deci invit-o la un suc.
O cunosk de ft multa vreme ii cea mai buna prt a mea si o iubesc ft ft mult ii prima intalnire pentru o relatie sa zic asa... :X
Buna pai pentru prima intalnire eu cred ca ar trebui sa o inviti la un suc sa vorbiti... etc:d va mai cunoasteti... si cred ca ar fi bine sa.i duci un trandafir [rosu] =p~ iar la a 2-a a 3-a sai duci un buchet de florii
Noua la fete ne place sa mergem la un suc si un fir de trandafir roz si binenteles complimente exemplu "esti preucum acest trandafir roz sau daca tu nai fi n-ar exista trandafiri
Eu cred ca un buchet de flori si o invitatie la suc e perfect.insa nu trandafiri rosii, pentru ca ink nu e iubita ta.mai bine alegi unii albi sau o combinatie si cu altceva.sunt convinsa ca fetele de la flori te vor ajuta sa le alegi.mult succes!
Remusopen întreabă: