Lasa faza cu citatul acela esti ca un trandafir roz. eu consider o vrajeala maree.
la prima intalnire un trandafir rosu si o plimbare prin parc:d.
Buna pai pentru prima intalnire eu cred ca ar trebui sa o inviti la un suc sa vorbiti... etc:d va mai cunoasteti... si cred ca ar fi bine sa.i duci un trandafir [rosu] =p~ iar la a 2-a a 3-a sai duci un buchet de florii
Faceti ceea ce simti tu, eu cred ca un fir de trandafir este ok pentru prima intalnire. Acum este destul de frig pentru a va plimba prin parc, deci invit-o la un suc.
Eu cred ca un buchet de flori si o invitatie la suc e perfect.insa nu trandafiri rosii, pentru ca ink nu e iubita ta.mai bine alegi unii albi sau o combinatie si cu altceva.sunt convinsa ca fetele de la flori te vor ajuta sa le alegi.mult succes!
O cunosk de ft multa vreme ii cea mai buna prt a mea si o iubesc ft ft mult ii prima intalnire pentru o relatie sa zic asa... :X
Noua la fete ne place sa mergem la un suc si un fir de trandafir roz si binenteles complimente exemplu "esti preucum acest trandafir roz sau daca tu nai fi n-ar exista trandafiri