Tine de retardul fiecaruia sa faca sex cu fratii si parintii sai.Nu pot judeca un om bolnav si nici legislatia nu ma ajuta prea mult ca sa pot interveni.
Incestul se refera la interzicerea relatiilor sexuale intre frati / copii-parinti si/sau casatoria intre respectivii. Fiecare societate cu regulile ei, mai mult sau mai putin extinse in familie.
Freud zicea ca toti oamenii isi reprima dorintele incestuoase. Nu ai cum sa demonstrezi ce zicea Freud. Teoria lui e inspirata din fizica (mecanica fluidelor).
Nu e foarte clar daca exista o tendinta innascuta de respingere a incestului.
Se mai vorbeste si de efectul Westermarck (Edward Westermarck, sociolog) care zice ca exista bariere biologice / psihologice impotriva incestului si ca apropiatii sunt desensibilizati in primii ani de viata de atractia sexuala.
Evolutionistii vorbesc de aparitia dezgustului ca bariera naturala impotriva incestului. Asta se pare ca e mecanismul cel mai eficient.
Mai e si posibil ca selectia naturala sa fi dus la o populatie care are o repulsie fata de incest.
Incestul este studiat in continuare fara rezultate concludente.
INCÉST, incesturi, s. n. Infracțiune care constă în întreținerea de relații sexuale între părinți și copii sau între frați și surori. 2. ) Legătură sexuală, oprită de legile juridice și morale, între părinți și copii sau între frați și surori.– Din fr. inceste, lat. incestus. Se pare ca habar nu ai ce reprezinta de fapt incestul si din acest motiv "bati campii" considerand si afirmand ca homosexualitatea sau casatoria intre rudenii de gradul 2 sau 3 reprezinta relatii incestuoase. Mare-i gradina si multi sar gardul chiar daca exista poarta si aceasta-i deschisa.
Nu poti avea nicio parere in privinta incestului deoarece reprezinta o INFRACTIUNE grava care este pedepsita de lege.
Nu. Dar am auzit despre multe cazuri de acest gen si e pur si simplu revoltator.
Inteleg ca esti ateu si toate astea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu asculti biblia. Adica, daca tie iti place incestul, zoofilia si necrofilia, nu te judeca nimeni de aici, pana la urma, nu te cunoastem. Nici eu nu sunt credincios si nu am citit biblia in viata mea, dar asta nu inseamna ca sunt un sustinator al incestului. E pur si simplu gresit - de aceea e si ilegal.
Cum sa compari incestul cu homosexualitatea? In familiile in care are loc un incest exista cu siguranta conflicte mari si oricum e o chestiune de alegere: faci sau nu (ma refer la cel care initiaza incestul pentru ca in multe cazuri vorbim si de viol, nu doar de incest). Homosexualitatea nu e o alegere, dorinta si atractia fata de un anume sex nu este ceva ce poate fi controlat!
In cazul copiilor aparuti in urma unor relatii incestuoase riscul de boli grave si rare este mai mare, contrar a ce spune cineva in alt comentariu.
E ilegal pentru ca niste crestini au scris legile. E gresit pentru ca pur si simplu? Asta e motiv? Trebuie sa asculti Biblia? De ce nu omori pe cei ce lucreaza duminica precum scrie in Biblie?