Pai,da,mielul bland suge de la mai multe oi!
Nu te mai lasa prostita,draga mea.
Nu stie ce vrea,nu se poate hotari pe care o vrea, pe de alta parte vrea sa se dea si mare ca are succes, fereste-te de el.E lipsit de inima si bun simt.Nu-i mai permite sa se apropie de tine!
Baiatul care te va iubi,nu numai ca nu va privi alta fata,dar ii va fi suficient un zambet de-al tau ca sa-l vezi ca-i fericit!
Te sfatuiesc sa-l astepti, undeva este, doar ca nu v-ati intalnit inca.Sau,poate e acolo,in preajma ta,dar il vede pe fanfaronul asta care-ti da tarcoale si se simte descurajat!
Deci,scoate-l pe fanfaron din gratii,sa-si caute alta, una lipsita de principii si caracter, asa ca el.
Mult noroc!
Ce face el e ceva destul de nasol . Stiu cum te simti am simtit asta pe pielea mea, e greu sa-ti dai seama ca ce face el nu e destul de corect, el se simte bine si i compania altora si tu il astepti mereu . E destul de rau. Eu o sa iti spun ce am facut : Imi spunea adesea ca ma iubeste, ca tine la mine Vrajala . Nu conteaza i-am aratat ca importanta sunt eu si imi puneam mereu diverse statusuri...Trecutu' e trecut viitoru' conteaza acum Sau diverese 'Nu ma mai trata asa nu sunt tarfa ta '. Nu stiu dar eu te sfatuesc ca nu te merita :-(.
Baftaa
Funda?
Bună! E un ipocrit.Se crede macho...are impresia că fetele îi cad la picioare dacă le zice *iubi*.Nu îl baga în seama, trimite-l la fufele lui.Nu te mai lasa... o să te ia drept *cârpa*.
Ce zici daca un timpl`ai lasa sa "sufere" putin dupa tine...sa` ti duca dorul... daca el chiar te iubeste, o sa vina singur; latine.si daca nu se schimba gaseste altul nu s`au terminat baietii
Ma bucur ca ai inteles.
Sa ai grija de tine.
Pentru tine, TU esti cea mai importanta!