Pare o sabie cu 2 tăișuriro motive religioase, ce țin de moralitate și trup curat ceea ce e de apreciat și contra. la vârsta asta e cam târziu, și cândva vei fi dezvirginata chiar dacă vrei sau nu. So, e alegerea ta, nu te lua după mine sau alți useri că ne dăm cu părerea. N-avem de unde să știm ce gândești tu. Sper că te-am ajutat
good luck
Se întâmplă. Nu e o stigmă. Nu-ți face un scop în a face sex doar ca să scapi de o membrană care îți crează stres și rușine. Mai bine începi să ieși în lume, să te distrezi, să cauți prieteni noi, și lucrurile vor curge de la sine.
Eu cred ca tu pui presiune pe tine, punand intrebarea asta aici, avand in vedere faptul ca sigur vor exista cateva "exemplare" care, suparati ca nu "esti pe piata" ca sa aiba ei acces la pasarica ta, iti vor spune cat de rusinos cred ei ca este sa fii virgina la varsta asta. De ce ai tu nevoie de parerea unuia sau altuia si oricum, de ce trebuie sa stie cineva ca esti tu virgina?
Din partea mea, ai tot respectul...intr-o lume profund decadenta, in care femeile fac casual sex la fel de usor cum isi schimba sosetele, o virgina e o nestemata rara.
Nu consider că faptul că ești sau nu virgina, e un aspect atât de important încât sa-mi pot forma o părere despre tine.
Buna! Sunt baiat si as fi incantat sa gasesc o fata ca tine. Esti o fata care stie ce vrea de la viata, desteapta care s-a axat pe cariera. Nici eu nu sunt genul care ies des si nu pot sa spun ca am multi prieteni. Daca vrei sa vorbim, imi poti da un semn.
Pai, daca de exemplu as avea chef de o aventura, nu m-as da la o virgina de 25 de ani.
Dar daca mi-ar placea de o fata, si as afla ca e virgina, ar fi o surpriza placuta, desi asta nu garanteaza nimic.
Existau cel putin prin liceu si pe la 20 de ani, prostalăi obsedati de sex cu virgine. Nu stiu daca mai exista specia aia, sau s-au maturizat. Erau genul care corupeau fete inocente, traiau un orgasm incomod dpmdv, apoi fugeau de fata respectiva, dezamagind-o. Cred ca era doar teama de a fi evaluat de una cu experienta.
Ai skill-ul, dar esti "noua, in tipla".
Comportamentul din timpul sexului vine natural, chiar de la primele experiente. "Chimia" face totul.
E o fata asexuala sau cu libidou foarte foarte scazut. O parere care m ar face sa o evit si sa nu mi o doresc ca partenera. In rest, ca amica/cunostinta nu as avea retineri deloc. Ideea e ca daca ajungi la 25 virgina e clar ca nu ai dorinta suficienta *(sau deloc sau ai traume grave din trecut sexuale ) si chiar daca vei incepe sa faci sex mereu asa vei fi... ceea ce pentru mine nu e ok deloc, deci evit clar.
Eu as incerca sa ies, sa merg pe la petreceri sa cunosc persoane noi. Trebuie sa fii deschisa si sa gasesti pe cineva care sa iti placa. Riscul e ca nu prea ai experienta si poti intalni baieti care sa te dezamageaaca dar in fond fiecare a mai trecut prin dezamagiri nu asta ar fi problema. Important e sa ajungi sa te cunosti, sa stii ce vrei si sa iti asumi tot ce faci fara sa iti fie teama sa iesi din zona de confort
Sincer? Daca mi ai spune asta probabil nu te as crede. Oricum in ziua de azi toate sunt virgine sau au facut sex cu o singura persoana. Dar ele sunt mai rupte in gura decat actritele de filme pentru adulti.
Sfatul meu este sa nu ti pese de parerea lumii si sa nu te simti neadaptata doar pentru ca n-ai mai facut chestia asta. Problema la tine este ca nu te simti destul de valoroasa pe cât ar trebui. Tu la 25 de ani, virgina ar trebui sa te crezi o zeitate cata vreme nu iesi cu toti fraierii. Nu sa ai o stima de sine scazuta.
Ca părere, e lucru bun. Nu are de ce sa te preseze. Ca toate vin la timpul lor. Mai nasol e sa o faci si dupa sa traiesti cu regrete ca nu a fost cel potrivit.
Dacă vrei, pot încerca eu sa te du
Dizvirginez, sincer nu am avut ocazia asta, vorbesc serios