De ce nu? oamenii au nevoi si temperamente. daca ea se simte ok asa si el are drag de ea pot sa o lungeasca asa mult si bine. fericiti sa fie!
Nu conteaza parerile noastre, tu trebuie sa te simti ok cu ceea ce faci, si daca e asa atunci e perfect
Fiecare ne satisfacem nevoile sexuale asa cum consideram ca este bine. Daca tu te simti bine asa, este strict problema ta, dar fara a avea si alte pretentii.
N-am alte pretenții de la relatia noastra, decat sa ne satisfacem nevoile sexuale reciproc
Ce conteaza ce credem noi? Daca ei doi se simt bine, tot restul nu are nici o valoare.
Ce fel de părere poți avea?
Sunt obișnuită să aud chestii de genul.Generația în ziua de azi „tineri și exitați".
Trebuie să te gîndești că e și viitorul tău la mijloc.Nu mi te imaginez pe tine
căsătorită. Căsătoria exprimă o aspirație de a realiza întregul potențial al iubirii într-o formă lumească. Căsătoria fără iubire este un gen de prostituție legala.
Dar în fine, faci ce vrei.Tu îți vei asuma tot ce ai făcut.
Baftă!
Norocul lui, asta în caz că nu vrea o relație serioasă. Dacă vrea ceva mai mult decât sex, ar fi mai bine să caute pe altcineva.
Pot sa-i ofer atat sex cat si ceva mai mult... daca ar vrea, dar el nu cauta asa ceva acuma
Ca fata respectiva e o curva. Mi-e mila de ceea ce a ajuns lumea asta!
O sa vrei odata si odata sa te casatoresti
o spun din numele tuturor barbatilor
: "nimeni nu vrea o curva"
Pai ar fi cam asa ii este ruine cu el, sau vrea sa para fata cuminte in ochii cuiva
Va fi mai greu pentru tine mai tarziu. Nu vad cum vei putea continua lucrurile asa, fara sa ajungi la un moment dat sa fi implicata si sentimental, si atunci cand sentimentele tale nu vor fi impartasite, te va durea.
E super OK doar pentru acel Baiat e un machio-man sa aiba o fata care sa acepte sa faca chestile de genu e ca si cum ar fi "Prieteni cu Benefici" e totul roz si super frumos pana cand dintr-o greseala ramane insarcinata dupa se termina totul parerea mea este bine 40% si nu este bine 60% sunt si parti bune si parti rele dupa ce citeste ce am scris eu gandeste-te la versul "Daca vrei ne iubim in secret" cred ca iti vei da seama si nu vei avea nevoie de prea multe sfaturi pe TPU
Fiecare face cum crede el, nu exista un sablon. Daca asa simtiti voi ca trebuie atunci asa trebuie sa fie. Important e sa va protejati, ca sa nu aveti surprize d-alea de sa cadeti pe spate.
Eu cred ca nu e frumos, doar daca baiatul e de acord cu acest lucru, asta inseamna "prieteni cu beneficii"
Friends with Benefits, lasand gluma, foarte urat, sex-ul implica si sentimente, nu trebuie facut doar pentru placerea fizica, dar asa e societatea.
Unde scrie ca trebuie sa implice si sentimente? Asa zice mamaia?
Sexul este o nevoie fiziologica fireasca a oricarui mamifer, trebuie sa faci sex asa cum trebuie sa te duci la buda.
Da. chiar daca n-a tinut mult, am facut un asa "experiment" si e destul de... ok
Disiertre întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AnonimFaraPereche întreabă:
Cristinaaa57 întreabă:
Mutubal întreabă: