| papusikk a întrebat:

Ce parere aveti d sexu in 3.

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Am sa ti spun opinia mea vis a vis de ce ai intrebat,eu nu as face asta,de ce?
Pt ca in primul rand nu mii se pare ca e ok pentru un cuplu sa mai cheme inca un membru.
Cine practica asa ceva,nu cred ca iubeste,nu cred ca tine la relatia respectiva,nu poti nici macar sa ti inchipui,cum ar fi sa ti vezi partenerul/a,cand se culca cu altcineva,dapai se si vezi!?
Adica e clar,ca cei care procedeaza asa ceva,sunt departe de a cunoaste ce inseamna iubirea.
Nu exclud varianta cum ca nu ar exista si astfel de,,cererii,, dar un cuplu care se respecta si care se bazeaza pe seriozitate si sentimente, cu siguranta, nu ajung sa recurga la astfel de fantezii.
Numai bine!

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Doamne ferește!
Nu sunt de vânzare.
Pa, pa.

| stejara2 a răspuns:

Fiecare cu fanteziile lui. Unii spun ca e bine. deh daca esti asa curioasa si ai un prieten care si el are aceleasi fantezii...

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Te simţi oripilată şi cu musca pe căciulă, pentru că?
Dacă din ăia 3 erau doi, şi tu? Lasă-te de faţadă happy
E unul din multele tabu-uri ale societăţii.

| Heather2001 a răspuns:

Arghh,mor de placere cand ma gandesclaughingfara misto acum, chiar m-ar tenta peste cativa ani un menage a troistongue

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Bună.
Comentează în dreptul tău, fațada ta te trădează.
Te rog frumos să te potolești.
Pa, pa.

Îţi pică degetele dacă te lipseşti de acelaşi "bună" şi "pa pa"?

| harciog a răspuns:

Am facut.Am invitat un coleg cu sotia la mine si pe sotia mea am trimis-o sa faca piata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Bună.
Mă repet, te rog să fii civilizat.
Pa, pa.

Bună.
Vă rog frumos să mă iertaţi dacă v-am jignit.
Pa, pa.

| BRG a răspuns:

Este o prostie, sexul este lăsat de Dumnezeu doar într e două persoane soț și soție atît. Dumnezeu dacă considera el că trebuie să se facă sex în trei atunci îl instituia încă de pe vremea lui Adam.Nu vă m ai luati de doamna Legiuitoarea cum și în ce fel vorbeste. Este o doamnă civilizată, nu a jignit pe nimeni niciodată, și chiar dacă spune bună și pa, pa ce este rău în asta? Cum a-ți vrea să vă spună. Să fiți respectuoși cu doamnele de pe site, acest site nu trebuie să devină un loc de scandal și jigniri intre utilizatori. Doar sînte m oameni, nu știm să apreciem ce avem. Puțin respect.

| AntonelaPandy a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Mie nu mi-ar placea laughing)

| Heather2001 a răspuns:

Hey deci vad ca sunt singura careia I-ar conveni Asa ceva?laughingciudat...

| ShowTim3 a răspuns:

E ca fuga pe gheata

Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns (pentru AntonelaPandy):

Ma scuzi ca te intreb, dar de unde stii ca nu ti-ar placea? Trebuie sa fie o logica. Uite eu stiu ca-mi place pentru ca am avut o experienta cu doua femei si deci ma gindesc ca si unei femei ii place cu doi barbati sau daca nu macar gindeste la o fantezie din asta.

| Heather2001 a răspuns (pentru biancapaula):

Esti baiat si...ai idul "biancapaula"? ciudat...laughing

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru AntonelaPandy):

Bună.
Fiecare cu treaba lui, cu convingerea sa și cu interesul său!
Pa, pa.

| athos01 a răspuns:

Eu am o parere buna, am facut si a fost foarte bine, daca vrei sa mai vb da add la mrns_adrian